Bir sanatçının tüm şarkılarını dinleyebileceğim platform önerisi

Ahmet Çavdar

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Aspire A715-75G - İ5 10300H 2.5 GHz Turbo 4.5 GHZ - Intel UHD Graphics & GTX 1650 - 16 GB 2933 MHz

Asus TUF Gaming FX-505DT BQ180T - R5 3550H 2.1 GHz Turbo 3.7 GHz - Vega 8 & GTX 1650 - 16 GB 2400 MHz
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Arkadaşlar merhaba, elimde bir liste var; dinlemek istediğim sanatçıları içeriyor. Bu kişilerin bütün şarkılarını çevrimdışı olarak mobil ya da bilgisayarda dinleyebileceğim bir platform önerebilir misiniz? Spotify istemiyorum çünkü bazı kişilerin ilk şarkıları Spotify içinde olmuyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tekrardan bu yanlış anlama için özür diliyorum.

Son düzenleme:
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Konuya dönecek olursak, tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

YouTube Music platformu size uyar mı acaba?
Orada YouTube'daki tüm şarkılar var mı bilmiyorum ama çevrimdışı için kaydedilebiliyor.
Olabilir hocam, genelde müzik platformu düşününce akla gelenlerden olmadığı için YouTube Music'i hiç düşünmemiştim. İnceleyeceğim, muhtemelen ihtiyacıma en yakın platform bu.

Spotify'dan Youtube Music'e geçmiştim, 2-3 aydır aktif kullanmaktayım. Sorularınız varsa sorabilirsiniz.
Hocam özellikle Rap sanatçılarının ilk şarkıları telif hakkı bulundurmadığı için YouTube'da "müzik" olarak geçmiyor. YouTube Music ile o şarkıları da indirebiliyor muyuz yoksa sadece telif hakları bulunan resmi müzikleri mi indirebiliyoruz?

Şöyle bir karşılaştırma yapalım:
  • Spotify ile hemen hemen aynı, lakin Spotify yılların müzik platformu.
  • Youtube Music'de Youtube'da olan her şey mevcut, sanatçıların müzikleri veya herhangi video Youtube'da varsa orada da var.
  • Youtube'daki oynatma listeleriniz Youtube Music'e de yansıyor.
  • Spotify gibi kitaplık, indirip çevrimdışı dinleme özelliği var.
  • Ana sayfa da keşfet var; dinlediklerinize göre listelenmiş müzikler, mod müzikleri (beast mod, workout, chill vs.)
  • İsteğe göre şarkının klibini video şeklinde izleyebilir veya sadece sesini çalabilirsiniz.
  • Youtube'daki herşeyi arka planda açabilirsiniz
Öğrenci iseniz Spotify aylık 9 TL alırken Youtube Music 6 TL alıyor.

Spotify normal fiyat: 18 TL.
Youtube Music: 17 TL.

Ses kalitesi dışında Spotify'dan çok farkı yok. Rap gibi ses kalitesi, beat ön planda olan türleri dinleyecekseniz Spotify öneririm fakat dediğiniz gibi Spotify'da her şarkı yok.
Benim gibi ortaya karışık dinliyor ve ses kalitesine pek aldırış etmem diyorsanız, kafanıza eseni yazıp dinleyebilirsiniz.

Ses kalitesi açısından Spotify'dan dinlememiş birisi Youtube Music'de bir fark yaşamaz, o kadar büyük bir fark yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…