Yarın bilgisayarcıya götürmeyi düşünüyorum, kurum bilgisayarı çünkü. Götürmeme gerek var mı sizce? Kendim uğraşsam ürün anahtarı ve açılmama gibi sorun düzelir mi?
Eğer OEM lisansını varsa bir sıkıntı çekmezsiniz merak etmeyin. Lisans anahtarı abakartın eeprom çipine kayıt olur. Götürmeden önce bir test yapalım ona göre verilerinizi alır format atarsınız. Şu an disk hakkında bir şey bilmediğiniz için pek bir şey söyleyemiyorum.
@Greenville'nin dediği gibi temiz kurulum yapın.
Ürün anahtarı sıkıntı değil fakat tavsiyem bilgisayarcıya götürmeyin.
Retail key ise ucuz yollu key alırsınız.
Zaten Key'i bulmadığınız sürece aktif edemezsiniz.(OEM key değilse)
Eğer OEM lisansını varsa bir sıkıntı çekmezsiniz merak etmeyin. Lisans anahtarı abakartın eeprom çipine kayıt olur. Götürmeden önce bir test yapalım ona göre verilerinizi alır format atarsınız. Şu an disk hakkında bir şey bilmediğiniz için pek bir şey söyleyemiyorum.
@Greenville'nin dediği gibi temiz kurulum yapın.
Ürün anahtarı sıkıntı değil fakat tavsiyem bilgisayarcıya götürmeyin.
Retail key ise ucuz yollu key alırsınız.
Zaten Key'i bulmadığınız sürece aktif edemezsiniz.(OEM key değilse)
Retailse aldığınız ürün kodunu tekrar formatladıktan sonra etkinleştirebilirsiniz. Onun dışındaki lisanslar zaten son kullanıcı için olmayan illegal yollarla edilmiş lisanslar oluyor genelde. Yani kaybedersen bile lisansını 40-50 liraya yenisini alırsın.
Retailse aldığınız ürün kodunu tekrar formatladıktan sonra etkinleştirebilirsiniz. Onun dışındaki lisanslar zaten son kullanıcı için olmayan illegal yollarla edilmiş lisanslar oluyor genelde. Yani kaybedersen bile lisansını 40-50 liraya yenisini alırsın.