"Bir seçenek belirleyin" ekranı sürekli geliyor

mesutc4

Decapat
Daha fazla  
İlk defa açtık fakat bu ekran geliyor, devam et dedikçe aynı ekran tekrar geliyor.

IMG_20220612_210455.jpg

Dosya Ekleri

• IMG_20220612_210423.jpg
    IMG_20220612_210423.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 58
Yarın bilgisayarcıya götürmeyi düşünüyorum, kurum bilgisayarı çünkü. Götürmeme gerek var mı sizce? Kendim uğraşsam ürün anahtarı ve açılmama gibi sorun düzelir mi?

Eğer OEM lisansını varsa bir sıkıntı çekmezsiniz merak etmeyin. Lisans anahtarı abakartın eeprom çipine kayıt olur. Götürmeden önce bir test yapalım ona göre verilerinizi alır format atarsınız. Şu an disk hakkında bir şey bilmediğiniz için pek bir şey söyleyemiyorum.

Eğer OEM lisansını varsa bir sıkıntı çekmezsiniz merak etmeyin. Lisans anahtarı abakartın eeprom çipine kayıt olur. Götürmeden önce bir test yapalım ona göre verilerinizi alır format atarsınız. Şu an disk hakkında bir şey bilmediğiniz için pek bir şey söyleyemiyorum.

OEM lisans değil kanka
@Greenville'nin dediği gibi temiz kurulum yapın.
Ürün anahtarı sıkıntı değil fakat tavsiyem bilgisayarcıya götürmeyin.
Retail key ise ucuz yollu key alırsınız.
Zaten Key'i bulmadığınız sürece aktif edemezsiniz.(OEM key değilse)

Bilgisayarcıya götürmek istememin sebebi de, Office uygulamalarını kursun diye.

OEM lisans değil kanka
Retailse aldığınız ürün kodunu tekrar formatladıktan sonra etkinleştirebilirsiniz. Onun dışındaki lisanslar zaten son kullanıcı için olmayan illegal yollarla edilmiş lisanslar oluyor genelde. Yani kaybedersen bile lisansını 40-50 liraya yenisini alırsın.

İyi de orijinal kuracak hali yok ya.
Office uygulamaları ile beraber bir sürü malware gelecek.
Hangi yılın Office'i lazım size?

2016 yılı olan kuruluydu. Şehir dışındayım ve yanımda flash bellek yok. Temiz kurulum yapamıyorum. Mecburum sanırım.
Retailse aldığınız ürün kodunu tekrar formatladıktan sonra etkinleştirebilirsiniz. Onun dışındaki lisanslar zaten son kullanıcı için olmayan illegal yollarla edilmiş lisanslar oluyor genelde. Yani kaybedersen bile lisansını 40-50 liraya yenisini alırsın.
Şehir dışındayım ve yanımda flash bellek yok. Temiz kurulum yapamıyorum. Mecburum sanırım.

2016 yılı olan kuruluydu. Şehir dışındayım ve yanımda flash bellek yok. Temiz kurulum yapamıyorum. Mecburum sanırım.

Şehir dışındayım ve yanımda flash bellek yok. Temiz kurulum yapamıyorum. Mecburum sanırım.
İsterseniz güvenilir orijinal indirme linki vereyim fakat ne zamana upload edebilirim bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı