Reunand Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Merhaba bilgisayarımı açtığımda fotoğrafını yüklediğim bir hata ile karşılaştım. Bilen biri yardım edebilir mi? Dosya Ekleri image.jpg 217 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba bilgisayarımı açtığımda fotoğrafını yüklediğim bir hata ile karşılaştım. Bilen biri yardım edebilir mi?
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 15 Kasım 2023 #2 Windows da sorun olmuş. Sorun gider kısmından kurtarmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Reunand Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #3 701600 dedi: Windows da sorun olmuş. Sorun gider kısmından kurtarmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... başlangıç onarma ya tıkladım ancak onarılamadı dedi Artı 0 Eksi
701600 dedi: Windows da sorun olmuş. Sorun gider kısmından kurtarmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... başlangıç onarma ya tıkladım ancak onarılamadı dedi
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 15 Kasım 2023 #4 Reunand dedi: başlangıç onarma ya tıkladım ancak onarılamadı dedi Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakileri deneyebilirmisiniz? Artı 0 Eksi
Reunand dedi: başlangıç onarma ya tıkladım ancak onarılamadı dedi Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakileri deneyebilirmisiniz?
KS KS Reunand Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #5 701600 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakileri deneyebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Buradaki seçenekler benim bilgisayarımdaki seçeneklerle aynı değil Dosya Ekleri image.jpg 281,9 KB · Görüntüleme: 32 Artı 0 Eksi
701600 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakileri deneyebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Buradaki seçenekler benim bilgisayarımdaki seçeneklerle aynı değil
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 15 Kasım 2023 #6 Reunand dedi: Buradaki seçenekler benim bilgisayarımdaki seçeneklerle aynı değil Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme ile kurtarmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Reunand dedi: Buradaki seçenekler benim bilgisayarımdaki seçeneklerle aynı değil Genişletmek için tıkla... Sistem geri yükleme ile kurtarmayı deneyin.
KS KS Reunand Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #7 701600 dedi: Sistem geri yükleme ile kurtarmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı Artı 0 Eksi