Bir şey indirirken mouse takılarak hareket ediyor

Örneğin Steam veya Epic'ten oyun indirirken mouse takılarak hareket ediyor mouse: Logitech G305s USB ile bağlanıyor.
Başka bir şey indirirken veya oyun oynarken takılmıyor derseniz beynim yanar.
Sadece indirme işleminin böyle bir soruna sebep olması için hiç bir sebep hayal edemiyorum..
EK: İndirme işlemi ile aynı anda kurulum da gerçekleşiyor ise takılma olabilir..

Sadece indirme işleminin böyle bir soruna sebep olması için hiçbir sebep hayal edemiyorum.
Ek: İndirme işlemi ile aynı anda kurulum da gerçekleşiyor ise takılma olabilir.

Valorant girip denedim bir takılma filan yok bugün PC'ye ilk kez USB ile gamepad bağladım ve bugün ilk kez oldu bu takılma olayı bir bağlantısı olabilir mi? Ama sanmıyorum.

Sadece indirme işleminin böyle bir soruna sebep olması için hiçbir sebep hayal edemiyorum.
Ek: İndirme işlemi ile aynı anda kurulum da gerçekleşiyor ise takılma olabilir.

Hocam olaya bakın ya yabancı kaynaklardan baktım internet adaptör yüzünden oluyormuş ikisi de 2.4GHz frekanslarında çalıştığı için adaptör yakın olduğundan çıkardım ve düzeldi.

Son düzenleme:
Hocam olaya bakın ya yabancı kaynaklardan baktım internet adaptör yüzünden oluyormuş ikisi de 2.4GHz frekanslarında çalıştığı için adaptör yakın olduğundan çıkardım ve düzeldi.
Açıkçası sebebin indirme işlemi değil başka birşey olduğu belliydi. Beynimi yanmaktan kurtardın. 🥳

Technopat Haberler

Geri
Yukarı