Bir şey yapmak isteyip hemen sıkılmak

yenjıx

Zeptopat
Herhangi bir şey yapacağımda bu oyun oynamak da olabilir film izlemek de olabilir fark etmiyor bir şeyi yapmak içten içe istiyorum fakat yapmaya başladıktan 5 ya da 10 dakika sonra çok sıkılıp telefonumdan hemen sosyal medya uygulamalarına açıyorum. Sizce ne yapabilirim? Tavsiyeleriniz nelerdir? Nasıl geçer bu sıkıntı?

Herhangi bir şey yapacağımda bu oyun oynamak da olabilir film izlemek de olabilir fark etmiyor bir şeyi yapmak içten içe istiyorum fakat yapmaya başladıktan 5 ya da 10 dakika sonra çok sıkılıp telefonumdan hemen sosyal medya uygulamalarına açıyorum. Sizce ne yapabilirim? Tavsiyeleriniz nelerdir? Nasıl geçer bu sıkıntı?
Sosyal medya'da sürekli reels kaydırdığın için odak süren ve tahammül seviyen düşmüş. Ben de futbol maçı izlerken yaşıyorum bunu. Sana tavsiyem sosyal medyada kaydırmaya verebildiğin kadar ara ver.

Bence belirsizlik artık ilgini çekiyor kaydırdığın zaman karşına seni belki mutlu edecek bir şey bulursun diye giriyorsun sonu belli olan şeyler sıkıcı oluyor sosyal medyaya ara ver hacı

Sosyal Medya'da sürekli Reels kaydırdığın için odak süren ve tahammül seviyen düşmüş. Ben de futbol maçı izlerken yaşıyorum bunu. Sana tavsiyem sosyal medyada kaydırmaya verebildiğin kadar ara ver.

Deneyeceğim sağ olasın.

Bence belirsizlik artık ilgini çekiyor kaydırdığın zaman karşına seni belki mutlu edecek bir şey bulursun diye giriyorsun sonu belli olan şeyler sıkıcı oluyor sosyal medyaya ara ver hacı.

Bence belirsizlik artık ilgini çekiyor kaydırdığın zaman karşına seni belki mutlu edecek bir şey bulursun diye giriyorsun sonu belli olan şeyler sıkıcı oluyor sosyal medyaya ara ver hacı.

Deneyeceğim sağ olasın.

Yalnız mısın ?

Bu dediklerini tek başıma yaparken bende yaşıyorum. Mesela oyun mu oynayacağım 10dakika oynasam sıkıyor, aynı oyunu arkadaşımla oynasam saatlerce oynayabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı