Pinlatown Decapat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 37 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Şubat 2019 #11 bitwise dedi: Kesinlikle hayir. Kim diyor ki bunu zaten. Hic olmeseydik, hayat belki de bu kadar anlamli olmayacakti. Bazi seyleri anlamli kilan sey bitebiliyor olmalaridir. Genişletmek için tıkla... Bu yorum bir yerde çok haklı. İnsan sevdiklerini kaybedince sonsuz olmasını ister fakat bunu kendisi için ciddi anlamda istemez. İstisnalar vardır tabii, şahsen ben istemem.
bitwise dedi: Kesinlikle hayir. Kim diyor ki bunu zaten. Hic olmeseydik, hayat belki de bu kadar anlamli olmayacakti. Bazi seyleri anlamli kilan sey bitebiliyor olmalaridir. Genişletmek için tıkla... Bu yorum bir yerde çok haklı. İnsan sevdiklerini kaybedince sonsuz olmasını ister fakat bunu kendisi için ciddi anlamda istemez. İstisnalar vardır tabii, şahsen ben istemem.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 8 Şubat 2019 #12 Arkadaşa katılıyorum. Mesela sevdiğin bir insan yaşarken değerini bilemezsin. Ölünce yani bitince değerini daha iyi kavrarsın. Sonsuz veya bitebilen bir şey olması önemli değil. Anlamını yapan durum önemlidir benim için.
Arkadaşa katılıyorum. Mesela sevdiğin bir insan yaşarken değerini bilemezsin. Ölünce yani bitince değerini daha iyi kavrarsın. Sonsuz veya bitebilen bir şey olması önemli değil. Anlamını yapan durum önemlidir benim için.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.066 Makaleler 18 Çözümler 34 8 Şubat 2019 #13 Bana göre bir şey birine bir şey katabiliyorsa anlamlıdır.