Bir Sırp Filmi Hakkındaki Düşünceleriniz

O tarz psikopat filmler ve oyunlar çok hoşuma gidiyor (Yanlış anlamayın psikopat değilim çok yufka yürekli, iyi bir insanım). Filmin sonunda biraz abartmışlar, keşke çocuğa öyle şeyler yapmasalardı. Aslında filmin teması da iğrençlik, psikopatlık olduğu için normal karşılanabilir. İnsan Kırkayak filmi de çok hoşuma gitmişti tüm seriyi direk bitirmiştim.

O tarz psikopat filmler ve oyunlar çok hoşuma gidiyor (Yanlış anlamayın psikopat değilim çok yufka yürekli, iyi bir insanım). Filmin sonunda biraz abartmışlar, keşke çocuğa öyle şeyler yapmasalardı. Aslında filmin teması da iğrençlik, psikopatlık olduğu için normal karşılanabilir. İnsan Kırkayak filmi de çok hoşuma gitmişti tüm seriyi direk bitirmiştim.
Benimde hoşuma gidiyor. Filmi izlerken vay anasını demek falan, zevk alıyorum kısaca (Piskopat falan değilim yanlış anlaşılmasın):kıkırda:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı