Bir Sırp ve bir Roman tuzak kuruyor!

Avolays

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu sarımtrak kısımdaki 2. ve 3. tüm Türklere sövüyor, bizim İngiliz sömürgesi olduğumuzu, her şeyi yunanlardan çaldığımızı, koyu tenli ırklara mensup olduğumuz gibi birçok şey söyleyip insanı delirtiyor. Haliyle siz de karşılık veriyorsunuz sonra SS aldım diyerek reportlayacaklarını söylüyorlar ama report yeri yok?

Dosya Ekleri

• Mount & Blade II  Bannerlord Screenshot 2020.07.14 - 13.59.38.100.png
    Mount & Blade II Bannerlord Screenshot 2020.07.14 - 13.59.38.100.png
    580,2 KB · Görüntüleme: 279
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu sarımtrak kısımdaki 2. ve 3. tüm Türklere sövüyor, bizim İngiliz sömürgesi olduğumuzu, her şeyi yunanlardan çaldığımızı, koyu tenli ırklara mensup olduğumuz gibi birçok şey söyleyip insanı delirtiyor. Haliyle siz de karşılık veriyorsunuz sonra SS aldım diyerek reportlayacaklarını söylüyorlar ama report yeri yok?
Adı "Ol' Jig Chimpson" olan bir herifin ne demesini bekliyorsunuz? Müzik "Ethnic Cleansing" adında bir bandın müziği. Tahminimce trolldür.

Oynadıkları oyunun Türk yapımı olduğunu biliyorlar mı acaba?
Ceza yemiştim cevap veremedim.
Evet biliyorlar üstüne üstlük bu bir İngiliz oyunu diyerek laf sokuyorlar.
Adı "Ol' Jig Chimpson" olan bir herifin ne demesini bekliyorsunuz? Müzik "Ethnic Cleansing" adında bir bandın müziği. Tahminimce trolldür.
O grubun bir sıkıntısı mı var ? Yoksa troll olduğunu anlatmaya mı çalıştınız?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı