Scorpio92 Megapat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 739 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #21 Dengesiz Kokarca dedi: O zaman Deepin'in masaüstü görünüşünü beğeniyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Mac OS benzeri bi hali vardı. O hoşuma gitmişti.
Dengesiz Kokarca dedi: O zaman Deepin'in masaüstü görünüşünü beğeniyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Mac OS benzeri bi hali vardı. O hoşuma gitmişti.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #22 Silinen üye dedi: Mac OS benzeri bi hali vardı. O hoşuma gitmişti. Genişletmek için tıkla... Öyleyse Deepin destekleyen herhangi bir dağıtım kullanabilirsin. Mesela Arco.
Silinen üye dedi: Mac OS benzeri bi hali vardı. O hoşuma gitmişti. Genişletmek için tıkla... Öyleyse Deepin destekleyen herhangi bir dağıtım kullanabilirsin. Mesela Arco.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 18 Eylül 2020 #23 Dengesiz Kokarca dedi: Öyleyse Deepin destekleyen herhangi bir dağıtım kullanabilirsin. Mesela Arco. Genişletmek için tıkla... Ya da UbuntuDDE.
Dengesiz Kokarca dedi: Öyleyse Deepin destekleyen herhangi bir dağıtım kullanabilirsin. Mesela Arco. Genişletmek için tıkla... Ya da UbuntuDDE.