"Bir sorun oluştuğundan PIN'iniz kullanılamıyor" nasıl çözülür?

LDGC

Femtopat
Daha fazla  
Pinimi ayarlaya bastığımda bekleyin deyip bir şey yapmıyor. Bir daha bastığımda Store'da uygulama aransın mı diyor. Evet deyince bekletiyor ve yine bir şey yapmıyor. Windows + r çalışmıyor ve içinde 2 aydır çalıştığım bir projenin dosyaları var. O yüzden de sıfırlayamam. Ne yapacağım?

Windows şifreniz de sorun mu var? Konu tam anlaşılır değil. Eğer Windows şifresiyle alakalı bir sorun var ve hesaba giriş yapamıyorsanız,

1-Bir WinPE indirip flash belleğe yazdırın. Ardından bilgisayarı flash bellekten çalıştırın. Dosyaları görebiliyor musunuz? Bir bakın. Windows şifreli de olsa WinPE ile yada başka bir Windows yüklü disk varsa diğer diskteki dosyalar görüntülenebiliyor...

2-Youtube de Windows şifre kırma konuları var. Windows şifresi kırmak çok basit. Fakat yanlış bir işlem yapma ihtimaliniz olabilir.

Pinim dediğiniz Microsoft hesabıysa o kısmı bilmiyorum. Microsoft hesabı şifrenizi unuttuğunuz takdirde başka bir bilgisayar da hesabınızı girip şifremi unuttum diyerekte şifre değiştirme işlemi yapılabiliyor. Tabiki kurtarma e-posta adresini yada cep telefonu doğrulaması hangisini yaptıysanız doğrulama kodunu almanız gerekiyor...

Windows şifreniz de sorun mu var? Konu tam anlaşılır değil. Eğer Windows şifresiyle alakalı bir sorun var ve hesaba giriş yapamıyorsanız,

1-bir winpe indirip flash belleğe yazdırın. Ardından bilgisayarı flash bellekten çalıştırın. Dosyaları görebiliyor musunuz? Bir bakın. Windows şifreli de olsa winpe ile ya da başka bir Windows yüklü disk varsa diğer diskteki dosyalar görüntülenebiliyor...

2-YouTube'da Windows şifre kırma konuları var. Windows şifresi kırmak çok basit. Fakat yanlış bir işlem yapma ihtimaliniz olabilir.

Pinim dediğiniz Microsoft hesabıysa o kısmı bilmiyorum. Microsoft hesabı şifrenizi unuttuğunuz takdirde başka bir bilgisayar da hesabınızı girip şifremi unuttum diyerek de şifre değiştirme işlemi yapılabiliyor. Tabii ki kurtarma e-posta adresini ya da cep telefonu doğrulaması hangisini yaptıysanız doğrulama kodunu almanız gerekiyor...

1.yöntemi deneyeceğim
Windows pinim de hatayı veriyor kırmak için her şeyi denedim fakat olmadı kaldırmayı denedim olmadı bir de sizin dediğinizi yapmaya çalışacağım.

1.yöntemi deneyeceğim
Windows pinim de hatayı veriyor kırmak için her şeyi denedim fakat olmadı kaldırmayı denedim olmadı bir de sizin dediğinizi yapmaya çalışacağım.
Kırmak için neyi denediniz? Normalde zor bir işlem değil. En kötü ihtimalle bütün dosyaları alıp taşıyabiliyorsunuz.

Pinim dediğiniz Bitlocker şifresi falan mı? Normalde Windows şifresi kırmak zor birşey değil. Kırmanıza bile gerek yok. USB'ye WinPE yazdırıp dosyalar görüntülenebiliyor. (Microsoft Hesabı hariç) Pinim dediğiniz Bitlocker kilidiyse orada iş zor...

Kırmak için neyi denediniz? Normalde zor bir işlem değil. En kötü ihtimalle bütün dosyaları alıp taşıyabiliyorsunuz.

Windows pinim de kullanılamıyor hatası var. Açıklamada da belirttiğim gibi hiçbir şey yapamıyorum winpe yi dosyaları kurtarmak için son çare olarak deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı