ED Crasher
Hectopat
Hocam hesabın adını bulsanız bile moderatörlerin banınızı açacağını sanmıyorum.kral büyük ihtimal öyle oldu ve ben o hesabım ismini unuttum
nasıl yapcaz yardım edebilcenmi
Hocam hesabın adını bulsanız bile moderatörlerin banınızı açacağını sanmıyorum.kral büyük ihtimal öyle oldu ve ben o hesabım ismini unuttum
nasıl yapcaz yardım edebilcenmi
açmak için uğraştılar zatenHocam hesabın adını bulsanız bile moderatörlerin banınızı açacağını sanmıyorum.
bir de ben yan hesaplarımdan yememişim sadece bu hesaptan nasıl oluyor buHocam hesabın adını bulsanız bile moderatörlerin banınızı açacağını sanmıyorum.
Ban yiyince aynı ip üzerinden açılan hesaplardan da ban yiyorsunuz.açmak için uğraştılar zaten
bir de ben yan hesaplarımdan yememişim sadece bu hesaptan nasıl oluyor bu
ben diğer hesaba giriyorum yememişimBan yiyince aynı ip üzerinden açılan hesaplardan da ban yiyorsunuz.
Bot ile banı kaldırmayı denediler mi?ben diğer hesaba giriyorum yememişim
bi tane modla baya konuşuyoduk demin engel attı durduk yere nedenBan yiyince aynı ip üzerinden açılan hesaplardan da ban yiyorsunuz.
ID denemediler ama normal nickle denedilerBot ile banı kaldırmayı denediler mi?
!unban ID şeklinde.
Başından salmıştır, bu arada hangi sunucu tanıdık mı?bi tane modla baya konuşuyoduk demin engel attı durduk yere neden
Epha'nın sunucusu tanıyosan valodanBaşından salmıştır, bu arada hangi sunucu tanıdık mı?
baya samimiydik hiçbişey de demedim engel attıBaşından salmıştır, bu arada hangi sunucu tanıdık mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.