ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.558 Çözümler 19 Yer Batman Bugün 11:41 #11 PcToplamamLazım dedi: kral büyük ihtimal öyle oldu ve ben o hesabım ismini unuttum nasıl yapcaz yardım edebilcenmi Genişletmek için tıkla... Hocam hesabın adını bulsanız bile moderatörlerin banınızı açacağını sanmıyorum.
PcToplamamLazım dedi: kral büyük ihtimal öyle oldu ve ben o hesabım ismini unuttum nasıl yapcaz yardım edebilcenmi Genişletmek için tıkla... Hocam hesabın adını bulsanız bile moderatörlerin banınızı açacağını sanmıyorum.
P PcToplamamLazım Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:42 #12 ED Crasher dedi: Hocam hesabın adını bulsanız bile moderatörlerin banınızı açacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... açmak için uğraştılar zaten ED Crasher dedi: Hocam hesabın adını bulsanız bile moderatörlerin banınızı açacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... bir de ben yan hesaplarımdan yememişim sadece bu hesaptan nasıl oluyor bu
ED Crasher dedi: Hocam hesabın adını bulsanız bile moderatörlerin banınızı açacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... açmak için uğraştılar zaten ED Crasher dedi: Hocam hesabın adını bulsanız bile moderatörlerin banınızı açacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... bir de ben yan hesaplarımdan yememişim sadece bu hesaptan nasıl oluyor bu
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.558 Çözümler 19 Yer Batman Bugün 11:43 #13 PcToplamamLazım dedi: açmak için uğraştılar zaten bir de ben yan hesaplarımdan yememişim sadece bu hesaptan nasıl oluyor bu Genişletmek için tıkla... Ban yiyince aynı ip üzerinden açılan hesaplardan da ban yiyorsunuz.
PcToplamamLazım dedi: açmak için uğraştılar zaten bir de ben yan hesaplarımdan yememişim sadece bu hesaptan nasıl oluyor bu Genişletmek için tıkla... Ban yiyince aynı ip üzerinden açılan hesaplardan da ban yiyorsunuz.
P PcToplamamLazım Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:44 #14 ED Crasher dedi: Ban yiyince aynı ip üzerinden açılan hesaplardan da ban yiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... ben diğer hesaba giriyorum yememişim
ED Crasher dedi: Ban yiyince aynı ip üzerinden açılan hesaplardan da ban yiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... ben diğer hesaba giriyorum yememişim
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.558 Çözümler 19 Yer Batman Bugün 11:47 #15 PcToplamamLazım dedi: ben diğer hesaba giriyorum yememişim Genişletmek için tıkla... Bot ile banı kaldırmayı denediler mi? !unban ID şeklinde.
PcToplamamLazım dedi: ben diğer hesaba giriyorum yememişim Genişletmek için tıkla... Bot ile banı kaldırmayı denediler mi? !unban ID şeklinde.
P PcToplamamLazım Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:47 #16 ED Crasher dedi: Ban yiyince aynı ip üzerinden açılan hesaplardan da ban yiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... bi tane modla baya konuşuyoduk demin engel attı durduk yere neden ED Crasher dedi: Bot ile banı kaldırmayı denediler mi? !unban ID şeklinde. Genişletmek için tıkla... ID denemediler ama normal nickle denediler
ED Crasher dedi: Ban yiyince aynı ip üzerinden açılan hesaplardan da ban yiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... bi tane modla baya konuşuyoduk demin engel attı durduk yere neden ED Crasher dedi: Bot ile banı kaldırmayı denediler mi? !unban ID şeklinde. Genişletmek için tıkla... ID denemediler ama normal nickle denediler
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.558 Çözümler 19 Yer Batman Bugün 11:48 #17 PcToplamamLazım dedi: bi tane modla baya konuşuyoduk demin engel attı durduk yere neden Genişletmek için tıkla... Başından salmıştır, bu arada hangi sunucu tanıdık mı?
PcToplamamLazım dedi: bi tane modla baya konuşuyoduk demin engel attı durduk yere neden Genişletmek için tıkla... Başından salmıştır, bu arada hangi sunucu tanıdık mı?
P PcToplamamLazım Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 11:48 #18 ED Crasher dedi: Başından salmıştır, bu arada hangi sunucu tanıdık mı? Genişletmek için tıkla... Epha'nın sunucusu tanıyosan valodan ED Crasher dedi: Başından salmıştır, bu arada hangi sunucu tanıdık mı? Genişletmek için tıkla... baya samimiydik hiçbişey de demedim engel attı
ED Crasher dedi: Başından salmıştır, bu arada hangi sunucu tanıdık mı? Genişletmek için tıkla... Epha'nın sunucusu tanıyosan valodan ED Crasher dedi: Başından salmıştır, bu arada hangi sunucu tanıdık mı? Genişletmek için tıkla... baya samimiydik hiçbişey de demedim engel attı