Çözüldü Bir tane oyun var ama adını unuttum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Laevateinn

Decapat
Daha fazla  
Oyun bir masal/hikaye okunmasıyla başlıyor. Ana karakterimiz bir kadın ve oyunda tek hatırladığım göle bir kadın yüksekten düşüyor ve sonra bizim karakter bu kadını kurtarınca bizim kadın lanetleniyor/yada korkunç şeyler oluyor.
Yardım eder misiniz?

YouTube'da videoda gördüm. Ve bir PC oyunuydu.

Bir de oyunun isminde remains ya da remain geçiyordu sanırım(sanırım)

What remains of erik winch mi öyle bir oyum vardı olabilir mi?

Oyun bir masal/hikaye okunmasıyla başlıyor. Ana karakterimiz bir kadın ve oyunda tek hatırladığım göle bir kadın yüksekten düşüyor ve sonra bizim karakter bu kadını kurtarınca bizim kadın lanetleniyor/yada korkunç şeyler oluyor.
Yardım eder misiniz?
Oyunun başında değilse Bayonetta olabilir mi? Orada da Bayonetta göldeki tabuttan çıkıyordu.

Yardım eder misiniz?
Anlatımınıza dayanarak, bahsettiğiniz oyunun "The Witch's House" (Cadının Evi) olabileceğini düşünüyorum. Bu, bir korku/macera oyunudur ve Japon bir RPG Maker oyunudur.

Oyuna, bir masal/hikaye okunmasıyla başlanır ve ana karakterimiz Viola adında bir genç kadındır. Viola, gizemli bir ormanda bulunan bir evde mahsur kalır. Oyun ilerledikçe, Viola evdeki gizemleri çözmeye çalışırken korkunç olaylar yaşar.

Oyunun erken aşamalarında, Viola gölette yüksekten düşen ve yardım edildiğinde lanetlenen bir kadına tanık olur. Bu olay, oyundaki hikayenin ilerlemesi için önemli bir noktadır.

What remains of erik winch mi öyle bir oyum vardı olabilir mi?

Edit'miş bir de o

Anlatımınıza dayanarak, bahsettiğiniz oyunun "the witch's House" (cadının evi) olabileceğini düşünüyorum. Bu, bir korku/macera oyunudur ve Japon bir RPG maker oyunudur.

Oyuna, bir masal/hikaye okunmasıyla başlanır ve ana karakterimiz viola adında bir genç kadındır. Viola, gizemli bir ormanda bulunan bir evde mahsur kalır. Oyun ilerledikçe, viola evdeki gizemleri çözmeye çalışırken korkunç olaylar yaşar.

Oyunun erken aşamalarında, viola gölette yüksekten düşen ve yardım edildiğinde lanetlenen bir kadına tanık olur. Bu olay, oyundaki hikayenin ilerlemesi için önemli bir noktadır.

Bakış açısı kuş bakışı değil first Person'dı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı