Çözüldü Bir tane oyun var ama adını unuttum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Laevateinn

Decapat
Daha fazla  
Oyun bir masal/hikaye okunmasıyla başlıyor. Ana karakterimiz bir kadın ve oyunda tek hatırladığım göle bir kadın yüksekten düşüyor ve sonra bizim karakter bu kadını kurtarınca bizim kadın lanetleniyor/yada korkunç şeyler oluyor.
Yardım eder misiniz?

Martha is Dead olabilir mi?

Yok artık aynı anda...

Harika oyundur bu arada.

Bu da öyle ama alakasız bir şekilde başlıyor o.
Valla ben oynayıp çözememiştim niye bilmiyorum, güzel oyun aslında.

Göle düşme yeri var mıydı? Sanki gölle alakalı bir şey vardı da.

Göle düşme kısmı var ama epey ilerde ve ana karakterin başına geliyor. Oyunun en başındaki kısımda göle düşme olmuyor. Gölde birisini ölü buluyorsunuz sadece. Kim veya ne olduğunu söylemeyeyim, hiç oynamadıysanız spoiler olmasın.

Göle düşme kısmı var ama epey ileride ve ana karakterin başına geliyor. Oyunun en başındaki kısımda göle düşme olmuyor. Gold'e birisini ölü buluyorsunuz sadece. Kim veya ne olduğunu söylemeyeyim, hiç oynamadıysanız spoiler olmasın.

He öyle bir şeydi evet.

Göle düşme kısmı var ama epey ileride ve ana karakterin başına geliyor. Oyunun en başındaki kısımda göle düşme olmuyor. Gold'e birisini ölü buluyorsunuz sadece. Kim veya ne olduğunu söylemeyeyim, hiç oynamadıysanız spoiler olmasın.

Teşekkürler yine de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı