Bir tanrının var olduğuna inanıyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evrim Teorisini Kabul Etmek Şirktir, Din Adına Bunu Savunanlar Müşriktir!​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
"Ben cahilim." yazabilirdin direkt, bu biraz uzun olmuş.

Niye bu saldırgan tutum?

Bize en yakın kara delik bile ışık yıllarınca uzakta. Ona bakılırsa diğer oluşan güneş sitemlerini de yutmamış, onlar niye yutulmamış? Bu arada nereden baksan her ay, yıl dünyaya gök taşları düşüyor ama uydumuz Ay sayesinde çoğu engelleniyor. Hatta çoğu gök taşı (büyük olanlardan bahsediyorum) dünyayı teğet geçti ve hâlâ daha çarpma ihtimallerinin olduğu varsayılıyor. Yani biz süper önemli bir yıldız sistemi değiliz. Diğer sistemler neyse bizde onlarız.

Güzel dalga geçiyorsun bu arada hoşuma gitti. Yani dalga geçiyorsun değil mi?

Ben sana en iyisi kanıtları atayım, bir saniye...
Bir doğa yasasına "şirk" demek "ben araştırmayan bir bireyim" demekle aynıdır. %90 eminim bunların çoğu Evrimi araştırmadı ve sadece maymundan ibaret gören şahıslar.

Şimdiki yeni nesile bakar mısın bunlar hep sanal dünyanın ve anası babası yetişmemiş boş kafalı çocukların kendi hayal dünyasında kurdukları Allah yok ateisim ben la inanmıyorum havam ossun.
Sene 2002 yer Antalya Alanya 17 yaşındayım otelde çalışıyorum bende 4 5 yaş büyük biri dedi ben ateyizim niye dedim dua ediyormuş hemen olmuyormuş sen iste zaten zamanla olacak.
Boşluktan ve boş kafadan kurtulun araştırın okuyun öğrenin.
Bir kaza anında kelimei şahadet getirmeyin sonra.

Olmasaydı ölüm olmazdı.
Kötülük de olmazdı, iyilikte olmazdı.
Orta bir şey olurdu.

Herkesin duasının kabul olması eşittir herkesin istediği her şeyin olması. Adam adamı vuruyor silahla ölmüyor mesela adam. Çünkü her istediğimiz olmaz.

Yok ben dinimden dönmem.

Konu resmen saçmalık, evet inanıyorum. Bazıları inanmıyorum demiş, saygı duyuyorum. Asıl soru şu; size ne? Bu tarz konular sürekli farklı görüşlere inananları birbirine düşürmek için açılıyor, farkında değil misiniz? Bu tarz konuların açılması yasaklanmalı bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…