Stoch
Hectopat
Daha fazla
Evet.Seri 3 çıkarırsınız değil mi hocam?![]()

Evet.Seri 3 çıkarırsınız değil mi hocam?![]()
Hocam Tesla gibi kablosuz elektrik veriyorsunuz..Rica ederim. Bugün de atomu parçaladığım için rahat uyuyabilirim. Yarın ışınlanma tezlerime dönerim.
Tesla dirilse öğrencim olur. Zaten diğer taraftan bulmuş bir yolunu arada gözüküyo bana.Hocam Tesla gibi kablosuz elektrik veriyorsunuz..
Hasan Mezarcı. Zuahahaha...Tesla dirilse öğrencim olur. Zaten diğer taraftan bulmuş bir yolunu arada gözüküyo bana.![]()
Tesla dirilirse çok büyük savaşlar çıkar.Tesla dirilse öğrencim olur. Zaten diğer taraftan bulmuş bir yolunu arada gözüküyo bana.![]()
Siyaset konuları da mümkün. Onlar da uzun ömürlü olmuyor.Veya felsefe.
Siz dalga mı geçiyorsunuz?10/5 = 2 (10 tane konunun 5'inde yani açılan konuların yarısında demek)
5/10 = 0.5 (Açılan her 5 konunun 10 tanesinde ?) o zaman diğer 5 konu farklı forum sitesinde.
Ustam eyvallah da beni niye alıntıladın o kısmı kavrayamadımTechnopat'ta eleniyor kaliteli üyeler için. Şurada 1 veya 2 sene vakit geçirince ne kadar boş yer olduğunu anladım. Bir süre sonra insan buradaki saçma olaylar yüzünden tilt olup forumdan soğuyuyor...
Öyle zaten, burayı sadece şu an kurallar tutuyor başka bir şey değil. Kuralları biraz daha gevşetseler DA'dan farkı kalmayacak ki. Umarım şu kuralları daha sıkı hale getirirler...
Bir Technopat gerçeği ben söyleyeyim, burada herkes RTE'den torpilli gibi ceza almıyor. Technopat üyeleri bir konuda başka birisini linçlemezse günü iyi geçmezmiş o yüzden hep linçleyip günlerini güzel geçirirlermiş.
Tesla dirilirse insanların merak edeceği ve peşine düşeceği şey Tesla'nın uğraşları olmaz. Tek bir şey olur. Bu Tesla nasıl dirildi?Tesla dirilirse çok büyük savaşlar çıkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.