- Makaleler
- 8
Olur mu öyle şey, siz görmemişsinizRehberinizde eksik var! Mobil için nasıl yapılıyor?
@etol4040 Dediğinden hiçbir şey anlamadım ama konuyu okuyanlar veya araştıranlar bulsa yeterli.
Olur mu öyle şey, siz görmemişsinizRehberinizde eksik var! Mobil için nasıl yapılıyor?
1 kişi bile öğrense kâr değil midir?Bence gereksiz bir konu, bunu bilmeyen olmamalı artı bilmeyen herkes bu konuya denk gelemez.
Aynen. Arama kısmından Gelişmiş Arama'yı açıp, sıralamayı tarih yapar ve arama kısmını boş bırakırsak aynı şey oluyordu diye hatırlıyorum hatta.@acv Ben de bulamadım. Ara kısmına atıyor, büyük ihtimalle yok da.
Hele ki archive.org gibi siteler de oldukça eski bilgileri silmek pek mümkün değil. Bir bilgiyi paylaşırken dikkatli olmak gerekiyor her zaman.Alıntılanmış eski mesajlarda kullanıcının eski kullanıcı adı görülebiliyor. Profildeki sınırlamanın anlamsız olduğu bir yer daha. İsteyenin ulaşamayacağı pek bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.