RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 14 Mart 2021 #21 ismimönemlideğil dedi: Bende kimyadan 45 almışım bakalrım diğerlerinden kaç alacağım. Genişletmek için tıkla... İnşallah yüksek alırız kimya sınavım yarın benim de. ismimönemlideğil dedi: Arkadaşlar merhaba bu hafta sınavları olduk, fizik ve kimya dışında hiçbir sınavdan 50 üzeri alacağımı düşünmüyorum forumda diğer konuları okuduğumda herkes yüksek bekliyor çalıştığım halde böyle oldu hiç düşük not bekleyen yok mu? (11 sayısalım) Genişletmek için tıkla... Ben matematikten 60 falan bekliyorum diyordum daha yeni baktım 10 girmiş biri bana şaka mı yapıyor acaba. Son düzenleme: 14 Mart 2021
ismimönemlideğil dedi: Bende kimyadan 45 almışım bakalrım diğerlerinden kaç alacağım. Genişletmek için tıkla... İnşallah yüksek alırız kimya sınavım yarın benim de. ismimönemlideğil dedi: Arkadaşlar merhaba bu hafta sınavları olduk, fizik ve kimya dışında hiçbir sınavdan 50 üzeri alacağımı düşünmüyorum forumda diğer konuları okuduğumda herkes yüksek bekliyor çalıştığım halde böyle oldu hiç düşük not bekleyen yok mu? (11 sayısalım) Genişletmek için tıkla... Ben matematikten 60 falan bekliyorum diyordum daha yeni baktım 10 girmiş biri bana şaka mı yapıyor acaba.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.669 Makaleler 13 Çözümler 20 14 Mart 2021 #22 RamooY dedi: İnşallah yüksek alırız kimya sınavım yarın benim de. Ben matematikten 60 falan bekliyorum diyordum daha yeni baktım 10 girmiş biri bana şaka mı yapıyor acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de 80 üstü bekliyordum. 65 aldım. Nasıl aldım, hiçbir fikrim yok.
RamooY dedi: İnşallah yüksek alırız kimya sınavım yarın benim de. Ben matematikten 60 falan bekliyorum diyordum daha yeni baktım 10 girmiş biri bana şaka mı yapıyor acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de 80 üstü bekliyordum. 65 aldım. Nasıl aldım, hiçbir fikrim yok.
ismimönemlideğil Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 282 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2021 #23 RamooY dedi: İnşallah yüksek alırız kimya sınavım yarın benim de. Ben matematikten 60 falan bekliyorum diyordum daha yeni baktım 10 girmiş biri bana şaka mı yapıyor acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam bizde de sınıfların ortalaması 20 üstü yok herkes 06 02 almış hocalara gidişattan puan vermemiş bende 02 falan aldım sanırım
RamooY dedi: İnşallah yüksek alırız kimya sınavım yarın benim de. Ben matematikten 60 falan bekliyorum diyordum daha yeni baktım 10 girmiş biri bana şaka mı yapıyor acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam bizde de sınıfların ortalaması 20 üstü yok herkes 06 02 almış hocalara gidişattan puan vermemiş bende 02 falan aldım sanırım
Corvus57 Centipat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #24 Matematik 92. Fizik 94. Edebiyat 27. Çok garip notlar aldım. Umarım edebiyat hocası sözlüme yüksek verir.
Matematik 92. Fizik 94. Edebiyat 27. Çok garip notlar aldım. Umarım edebiyat hocası sözlüme yüksek verir.
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 14 Mart 2021 #25 ismimönemlideğil dedi: Hocam bizde de sınıfların ortalaması 20 üstü yok herkes 06 02 almış hocalara gidişattan puan vermemiş bende 02 falan aldım sanırım. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam hayır bir de sınavı yaptım yani 40 50 dese anlarımda 10 çok düşük yarın dersimiz var kağıdıma bakmam lazım.
ismimönemlideğil dedi: Hocam bizde de sınıfların ortalaması 20 üstü yok herkes 06 02 almış hocalara gidişattan puan vermemiş bende 02 falan aldım sanırım. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam hayır bir de sınavı yaptım yani 40 50 dese anlarımda 10 çok düşük yarın dersimiz var kağıdıma bakmam lazım.
ismimönemlideğil Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 282 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mart 2021 #26 Bugün son sınavlarımı da oldum bir şekilde geçebilirim ama 2. sınavlarda kesin kaldım, şimdi de 2 3 gündür boğazım ağrıyor umarım korona olmamışımdır.
Bugün son sınavlarımı da oldum bir şekilde geçebilirim ama 2. sınavlarda kesin kaldım, şimdi de 2 3 gündür boğazım ağrıyor umarım korona olmamışımdır.