Bir telefonda kayıtlı olan Gmail ile başka bir tekefonda da hesap açmak sorun olur mu?

dark07

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar kardeşime telefon aldık ama küçük olduğu için Gmail hesabı açmak istemiyoruz, bu sefer Google Play gibi uygulamalara giriş yapamıyor. Benim e-posta hesabımla oturum açsa hem benim telefonumi hem de onun telefonunda sorunsuz çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç farklı cihazda senelerdir aynı mail adresini kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım fakat sizde rehber veya google fotoğraflar karışabilir ona dikkat ederseniz sorun çıkmaz.

Evet ama ufak tefek karışıklık olabilir bence, YouTube önerileri saçmalaşır. Açın Gmail kendisine, bir şey olmaz ne olacak?

Hocam zaten Gmail hesabı açma yaşı +13, kardeşinizde 13 yaş üstü ise bence hesap açmalısınız üstelik google hesap sahibinin yaşı 18 yaş altı ise bazı özellikleri kaldırıyor, örneğin kişiselleştirilmiş reklamlar.

Evet ama ufak tefek karışıklık olabilir bence, YouTube önerileri saçmalaşır. Açın Gmail kendisine, bir şey olmaz ne olacak?
Haklısınız telefon almayı uygun görüyorlar gmail neden soru teşkil etsin ki?

Hocam zaten Gmail hesabı açma yaşı +13, kardeşinizde 13 yaş üstü ise bence hesap açmalısınız üstelik Google hesap sahibinin yaşı 18 yaş altı ise bazı özellikleri kaldırıyor, örneğin kişiselleştirilmiş reklamlar.

Haklısınız telefon almayı uygun görüyorlar Gmail neden soru teşkil etsin ki?

Hocam 11 yaşında açabilir miyim gene de.

Yaşı küçük diye tedirgin oluyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı