Bir telefonun ekranı başka bir telefona takılabilir mi?

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herhangi bir telefon ekranı herhangi bir telefona takılabilir mi? Ekranın kasaya oturmasını istemiyorum sadece görüntü almak için diyorum. Görüntü alıp verileri almak veya kısa süre kullanmak için.

Uyabilir sokete göre değişir, mesele iPhone XR parçalarını alıp 13 pro kasası ve ekranına takan var.

Honor 7C telefona uyabilecek uygun fiyatlı bir ekran öneriniz var mı? Kasaya oturmasına gerek yok sadece görüntü alayım yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyabilir sokete göre değişir, mesele iPhone XR parçalarını alıp 13 pro kasası ve ekranına takan var.
Anakartı da aktarılıyor o kasa değişiminde. Her modelin ekranı kendine özeldir hiçbiri diğerini çalıştırmaz.

Honor 7C telefona uyabilecek uygun fiyatlı bir ekran öneriniz var mı? Kasaya oturmasına gerek yok sadece görüntü alayım yeterli.
Google'a yazarsan veya teknik malzeme tedarikçilerini gezersen bulursun.

Herhangi bir telefon ekranı herhangi bir telefona takılabilir mi? Ekranın kasaya oturmasını istemiyorum sadece görüntü almak için diyorum. Görüntü alıp verileri almak veya kısa süre kullanmak için.

Hocam öyle bir durum olmuyor. İstisnalar harici.
Sadece farklı isimde çıkan aynı telefonların ekranları birbirine uyuyor.
Örneğin Mi 9T ve Redmi K20 gibi.

Sizin telefona uyma ihtimali çok yüksek olan ekranlar ;
Y7 2018
Y7 PRO 2018
Y7 Prime 2018
HONOR 7C

@ValiBey36 burada iletişim kuralım yazınca siz discord ismimi verdikten sonra 1 hafta ban yedim, kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…