Eskiden çok yönetim yanlısı olup daha sonra gruplaşma ile sürekli yönetime laf atmaya başlayıp bunlar belli olduktan sonra düşman takılmanız ile ilgili olabilir.
Eskiden çok yönetim yanlısı olup daha sonra gruplaşma ile sürekli yönetime laf atmaya başlayıp bunlar belli olduktan sonra düşman takılmanız ile ilgili olabilir.
Yani mesela, sen de bu eleştiri konusuna girebilirdin de, aşırı üşendiğim tuttu. Benim ne zaman yönetim yanlısı olduğum görülmüş? Ne zaman gruplaşma üzerinden yönetime salladığım olmuş?
Doğru bilgi olmasına rağmen yanlış bilgilendirme cezası yediğim bile oldu. Sebebini soramadım da. Yöneticilere ulaşılamıyor bu konuda bence. Hele ceza yediğimizde ne konu açabiliyoruz ne de diğer yollardan ulaşabiliyoruz. Sadece mail kalıyor ama o da biraz uğraştırıcı.
Not: En altta olan "Bize Ulaşın" kısmının çalıştığına hiç denk gelmedim.
Moderatörler bazen Türkçe anlamıyor ve yanlış uyarılar veriyorlar. Bir gün çok kişi rapor edince dikkat çektim ve bana bakmaya karar verdiler bazısı yanlış bazısı doğru uyarılar verdiler. Zaten rapor hiçbir şeye yaramıyor.
Bir de kendisiyle aynı fikirlere sahip olmayanlara kahkaha atıp dalga geçen tipler var, onlar daha da berbat. Düzgün bir dille açıklamak yerine dalga geçmek ne kadar doğru bilemiyorum.
Moderatörlerin yaptığı yanlışları söyleyince raporlayın diyorlar. Recep Baltaş'ın mavi ekran analiz videolarının bir tanesinde forumdan birininkini çözüyordu o zaman benim dikkatimi bir şey çekti. Moderatörlerde profilden uyar, uyar vb... şeyler yoktu.
Büyük ihtimal mesajım kaldırılacak.