6 sene hatta neredeyse 7 senelik bir üye olduğumdan mütevellit, haddime olmayarak bir parça söz söyleme hakkımı kendimde buluyorum.
Bu forumun neredeyse her halini gözlerimle canlı canlı gördüm ve yaşadım. Şu anda büyüdü ve çeşit çeşit insan, üyeler aramıza katıldı. Bu süre zarfında bir sürü de insan tanıdım ve görmüş oldum dediğim gibi.
Halihazırda bu yetkilerin diğer hocalarımızın dediği gibi mesaj sayısıyla değil, özel olarak belirli kişilere verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu kişiler bizler olmayabiliriz veya olabiliriz, burası pek mühim değil zira biz hep buradayız ve yazmaya inşallah devam edeceğiz fakat denildiği gibi "mesaj sayısı ve beğeniye göre ayarlanmış bir yetki" olması durumunda foruma doğru düzgün teknik katkı sunmayan, muhabbet konularında
dozunu kaçırıp seri mesaj kasan, çeşitli konulara sürekli eleştiri mesajı yazarak prim kasan, bin tane laf söyleyip bir tane rehberi bile bulunmayan kimseler de belirli mesaj sayısına gelip aynı yetkiyi alırsa açıkçası bu diğer hak eden arkadaşlara haksızlık olur.
Bu arada yetkiler, ünvanların verilmesi ve çeşitli konuların açılıp açılmaması kimseye kalmış bir şey değildir. Yönetim isterse istediğine verir, istediğinden alır, gizli veya açık bu yetkiyi verir. Üyelere bunu zormak zorunda değil zira arka planda dönen birçok şeyden üyelerin haberi olmayabiliyor. Nezaketen tavsiyeler ve öneriler dinlenir ve yapılır amenna. Ben bu yetkilerin hak eden kişilere gizlice de olsa verilmesinden yanayım.
Ben foruma hakkını vererek katkıda bulunmuş olan
@261538 hocamın bu yetkiyi istemesinde bir beis veya sıkıntı görmüyorum. Kendisi hak ediyor da, yine de kararı yönetim verecek. Yönetimin işine karışmak da bize düşen bir şey değil.