Bir tutam sitem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendine ayrıcalık istiyor işte, bu kadar basit.
Ayrıcalık olunca para mı kazanıyor? Forumun gelismesinde, eski rehberlerde yapılan yanlışları düzeltmede, art arda yapılan raporlamalardan rahatsız mı oldun, senin ne alakan var? Yönetim uygun gordukce veriyordu, "bu kadar mesajla" bu zamana kadar Katkıda Bulunan olamamak da ayrıca ironik. Bu konu sana niye bu kadar battı çok merak ediyorum.

Böyle olunca katkıda bulunan olmuş olunmuyor bu arada. Sadece belirteyim dedim. Ayrıca Akil hocam kesinlikle hakkı olanı arıyor ve haklı bir biçimde konuşuyor. Bilginize.
Ben kesinlikle ne rütbe arıyorum ne de başka bir şeyi. Konudaki bütün mesajlarımı okursan bunu anlarsın. Rütbe umrumda değil açıkçası, sanki rütbe için mi duruyoruz burada? 6 senelik üyeyim 5 sene KB tagım yoktu, şimdi de olmasa da olur açıkçası. Benim için değişen bir şey yok. Ben yine yazmaya devam edeceğim forumda Allah'tan bir mani keder olmazsa.

Konuyu @261538 hocam açmış, birtakım şeyleri ben de izah etmek istedim. Durumun yanlış anlaşılmasını istemem. Sadece bazı şeylerden rahatsızım, dile getiriyorum.

Ayrıcalık olunca para mı kazanıyor? Forumun gelismesinde, eski rehberlerde yapılan yanlışları düzeltmede, art arda yapılan raporlamalardan rahatsız mı oldun, senin ne alakan var? Yönetim uygun gordukce veriyordu, "bu kadar mesajla" bu zamana kadar Katkıda Bulunan olamamak da ayrıca ironik. Bu konu sana niye bu kadar battı çok merak ediyorum.
Anlamadığım bunları yapmak için ekstra bir ayrıcalığa gerek yok.

Mesaj sayısına göre zaten katkıda bulunan verilmiyordu hatta bu olayı hak eden kişilerin sayısı bir elin parmağını geçmiyordu.
Ben kesinlikle ne rütbe arıyorum ne de başka bir şeyi. Konudaki bütün mesajlarımı okursan bunu anlarsın. Rütbe umrumda değil açıkçası, sanki rütbe için mi duruyoruz burada? 6 senelik üyeyim 5 sene KB tagım yoktu, şimdi de olmasa da olur açıkçası. Benim için değişen bir şey yok. Ben yine yazmaya devam edeceğim forumda Allah'tan bir mani keder olmazsa.
Değişen bir şey yoksa bu kadar takılmaya gerek yok, çelişiyorsunuz.

Ben kesinlikle ne rütbe arıyorum ne de başka bir şeyi. Konudaki bütün mesajlarımı okursan bunu anlarsın. Rütbe umurumda değil açıkçası, sanki rütbe için mi duruyoruz burada? 6 senelik üyeyim 5 sene KB tagım yoktu, şimdi de olmasa da olur açıkçası. Benim için değişen bir şey yok.

Konuyu @261538 hocam açmış, birtakım şeyleri ben de izah etmek istedim. Durumun yanlış anlaşılmasını istemem. Sadece bazı şeylerden rahatsızım, dile getiriyorum.

Ben de emin olun bunun yetkisinde değildim. Tek isteğim eski yetkilere geri ulaşabilmekti kesinlikle. En azından böyle bir amaç ile bu yetkiyi hak etmemiştim. Benim tek amacım yararlı bir birey olmaktı ve şu zamana kadar elimden geldiğince böyle biri olmaya çalıştım. Daha dün yeni rehber yayımladım bunca işin arasında. Katkıda Bulunan olunca rehber yayımlanmıyor diye bir şey yok fakat o rehbere gelecek güncellemeler çok önemlidir benim gözümde. Çok kısa bir süre içerisinde kendimi belli ederek yönetimin gözünde bu tagı hak ettiğim kararlaştırıldı ve bu tagı aldım o kadar. Ne değişti? Sadece oluşturulan rehberlerdeki güncellenme oranı düştü. Peki bunun sorumlusu birey(ler)in el(ler)ine ne geçti? Tabii ki bir hiç. Gerçekten çok gereksiz bir nedenden ötürü alınan bir yetkiydi. Son sözlerim ise bu sözlerdi. Umarım gerekli bir biçimde kendimi ifade edebilmişimdir.

Değişen bir şey yoksa bu kadar takılmaya gerek yok, çelişiyorsunuz.

Gereksiz yere sataşan ve insanları asılsızca yetki, rütbe sevdalısıymış gibi yargılayan sensin. Ne bu derdin anlamıyorum. Birkaç aydır garip bir tavrın var. Ve neden bu çocukça hareketleri yaptığını bilmiyorum. Kimsenin mesajla, ya da rehberle yardımda bulunan insanları ayırdığı da yok. Yardım yardımdır, katkı katkıdır.

Şuraya kaç tane kullanıcı mesaj yazmış, dön bir oku önce, fikir belirtmeden. Foruma katkısı oldukça bulunmuş, saygı duyduğum bir üyesin lakin gereksiz tavır ve ithamlarını bir kenara bırakmalısın artık....

@Sylveon
Hocam, bir şey söylemek istiyorum. Genel olarak düşüncelerinize katılmasam da kendi fikrinizi belirttiğiniz için size ani bir çıkış yapmadım, en fazla mesajlarınıza kızgın falan atmışımdır fakat artık sırf tepki almak için yorum yapıyormuşsunuz gibi geliyor çünkü mesajlarınızın mantık düzeyi gittikçe düşüyor. Sanki sadece bir şeye karşı çıkmak için karşı çıkıyormuşsunuz gibi. Yazdığınız mesajları okuyun ve konu sahibinin yazdıklarına bakın, sizin mesajınızın gerçekten konuyla alakası var mı?

Gereksiz yere sataşan ve insanları asılsızca yetki, rütbe sevdalısıymış gibi yargılayan sensin. Ne bu derdin anlamıyorum. Birkaç aydır garip bir tavrın var. Ve neden bu çocukça hareketleri yaptığını bilmiyorum. Kimsenin mesajla, ya da rehberle yardımda bulunan insanları ayırdığı da yok. Yardım yardımdır, katkı katkıdır.

Gördüklerimi yazıyorum açıkçası herhangi bir çocuklu vb. bir durum.

Konuyu açan ve savunan üyelerin tavrı forumu birkaç bölümden ibaret görüp diğer bölümlere yazanları adam yerine koymaması.

@nih Recep Baltaş benim konuma gelip katkıda bulunan şeysini kaldırdığı için doğal olarak kaldıran ben gibi algılanıyor ve herkes onun üzerinden yorum yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gördüklerimi yazıyorum açıkçası herhangi bir çocuklu vb. bir durum.

Konuyu açan ve savunan üyelerin tavrı forumu birkaç bölümden ibaret görüp diğer bölümlere yazanları adam yerine koymaması.

Bu algıyı sen yapıyorsun. Sadece geçmişte yetkileriyle yaptıklarından ve bunların geri gelip gelemeyeceğinden bahsetmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı