Bir ürün 2. kez servise gönderilirse değişim yapılabilir mi?

Flexxı

Hectopat
Katılım
14 Nisan 2020
Mesajlar
87
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mekatronik teknikeri
Merhaba dostlar, size bir sorum olacaktı. Rampage markasına ait Manly model mekanik klavyesini almıştım temmuz ayında ancak klavyenin tuşları bozuldu. İlk garantiye gönderdiğimde Tab ve A tuşları bozuktu şimdi Shift ve W tuşları bozuldu. Ben ürünü garantiye göndersem tamir mi ederler yoksa yenisini veya muadilini verirler mi?
 
Emin değilim ama böyle durumlarda 3. servis işleminden sonra sorun düzelmez ise muadili ile değişim veya iade seçenekleri sunmaları gerekiyor diye biliyorum.
 
Garanti süresinin ilk yılı içerisindeyse 4 kez parça değişimi olursa iade olur, ikinci yılına girilmişse toplamda 6 kez parça değişimi olması durumunda iade olur. Bunların dışında alternatif olarak hangi durumlarda iade oluyor bilgim yok. Ben bu şekilde 6 parça değişiminden sonra HP marka bilgisayar iade etmiştim. Fatura tutarını fatura sahibinin banka hesabına gönderiyorlar. Ama bu yıllar önce oldu. Yasa halen aynı mı bilemiyorum.
 
Değişim yapabilirler. İade alırsan tekrar aynı markadan ürün almanı önermem ikinci kez sorun yaşarsan değişim yada iade konusunda politikalarını değiştiriyorlar bizzat teknik servis çalışanının ağzından aldığım tavsiyeydi bu.
 

Geri
Yukarı