Zihinden anı silme cihazı.
Hocam Saudia havayollarının uçaklarında en arkada mescit var ve kıbleyi gösteriyor. Oda şeklinde, yani yönünüzü değiştirebiliyorsunuz. Ağustos'ta bu havayolu ile seyahat edeceğim.Havada namaz kılmaya olanak sağlayan, kıblenin yönüne göre iç kabini hareket eden uçak.
Zihinden anı silme cihazı.
Ben bu ürünü sevdim. Keşke olsa.Havada namaz kılmaya olanak sağlayan, kıblenin yönüne göre iç kabini hareket eden uçak.
Kavgadayken arkada Kurtlar Vadisi çalıyor filan.Herhangi bir olay yaşanırken arkaya müzik ekleyen bir alet. Aklımda bunu yaşıyorum bazen![]()
Döner başlıklı beyzbol sopası. Başlığı 360 derece otomatik dönen müthiş bir silah.
Döner başlıklı beyzbol sopası (suri Deluxe Edition). Standart sürüme kıyasla tahtadan değil metaldan yapılma bir silahtır ve suriler üzerinde de oldukça etkildir!
Döner başlıklı beyzbol sopası (afghan Gold Edition). Deluxe sürüme kıyasla metalden değil obsidiyenden yapılma bir silahtır ve afghan, suri gibi istenmeyen varlıkları ortadan kaldırma konusunda kesin sonuç verir!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.