Arkadaşlar merhaba. Bir 32 GB'lik bir USB'ye 2 farklı Windows sürümü atmak istiyorum. Birisi Windows 10 Pro diğeri Windows 7 Pro ikisini tek bir USB'de yapabilir miyim?
USB'yi HDD'ler gibi 2 ayrı parçaya bölüp 2 farklı USB gibi gösterebilirsiniz fakat ne kadar çalışır onu bilemem. Ayrıca bölebilir misiniz onu bile bilemiyorum.
Ayrıca gülenler ve kızgın atanları anlayamıyorum? Kendileri bu işleri bilerek doğmadılar ya?
USB'yi HDD'ler gibi 2 ayrı parçaya bölüp 2 farklı USB deneyebilirsiniz fakat ne kadar çalışır onu bilemem. Ayrıca bölebilir misiniz onu bile bilemiyorum.
Ayrıca gülenler ve kızgın atanları anlayamıyorum? Kendileri bu işleri bilerek doğmadılar ya.
Bu rehberimizde sizlere YUMI ile nasıl kolayca Multiboot USB belleğin hazırlanabileceğini anlatıyoruz. Eğer daha önceden USB bellek ile sistem kurmuş bir
İki parçaya ayırsan 16 GB Windows 10'u kuramazsın. Hadi kurdum diyelim. Maximum 1 GB depolama olduğu için 5400 RPM HDD gibi çalışacak. Kullanmak istiyorsan tek işletim sistemi kullan. Windows to GO gibi.