Bir uygulama işlemci ve RAM'i çok kullanıyor

EmirkaanBulat

Kilopat
Daha fazla  
Son 1 gündür bilgisayarımın fan deviri sürekli yüksekte ve görev yöneticisinde bir tane Windows hizmeti %20 işlemcı 500 MB RAM ve çok yüksek güç kullanıyor.

Önceden olmayan bir şey bu arada.

Yukardaki seçeneklerden dijital imzalar ve ayrıntılar bölümlerine bak eger intel,amd,microsoft,windows ile ilgili bir şey ise orada yazar ama değilse o zaman virüs olabilir

Muhtemelen Windows ile ilgili bir şey çünkü bende de var.
Ve virüs olsa Kaspersky uyarırdı beni.
evet windows hizmetleri için ana bilgisayar işlemi yazıyor açıklama da büyük ihtimalle virüs değil , bu arada kaspersky'ın bulamadığı virüslerde olabiliyor o yüzden her zaman çok fazla güvenmeyin derim

Bende bütün bu hizmetler Ram yiyordu. Bir de işlemci kullanımı fazlaydı. İndirdim eset'i. Tam tarama yaptım. Hidrag.a virüsü çıktı. Bütün her şeye bulaşmış. Sinsi bir virüs bulaşmış olabilir.

Neden durduk yere tedirgin ettiriyorsun insanları , orada windows hizmeti yazıyor eğer bilgisayarı 1-2 saat bırakırsan o kendiliğinden geçer , büyük ihtimalle güncelleme veya başka bir işlem yapıyor ama virüsle alakası yok bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…