Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 10 Nisan 2022 #61 Captain Levi dedi: Caizdir evladım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz cevaplayana kadar çoktan saldırdım ve boyumdan büyük bir işe kalkıştım, onlarca gemi intikam için bizi takip ediyor. Ne yapalım?
Captain Levi dedi: Caizdir evladım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz cevaplayana kadar çoktan saldırdım ve boyumdan büyük bir işe kalkıştım, onlarca gemi intikam için bizi takip ediyor. Ne yapalım?
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 10 Nisan 2022 #62 Cole McCree dedi: Hocam siz cevaplayana kadar çoktan saldırdım ve boyumdan büyük bir işe kalkıştım, onlarca gemi intikam için bizi takip ediyor. Ne yapalım? Genişletmek için tıkla... Komuta bende tam şu yıldızın etrafından geçerken ani bir manevrayla düşman gemisini yıldızın içine atacağım.
Cole McCree dedi: Hocam siz cevaplayana kadar çoktan saldırdım ve boyumdan büyük bir işe kalkıştım, onlarca gemi intikam için bizi takip ediyor. Ne yapalım? Genişletmek için tıkla... Komuta bende tam şu yıldızın etrafından geçerken ani bir manevrayla düşman gemisini yıldızın içine atacağım.
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 10 Nisan 2022 #63 Captain Levi dedi: Komuta bende tam şu yıldızın etrafından geçerken ani bir manevrayla düşman ge misini yıldızın içine atacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam soy isminiz sparrow mu acaba?
Captain Levi dedi: Komuta bende tam şu yıldızın etrafından geçerken ani bir manevrayla düşman ge misini yıldızın içine atacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam soy isminiz sparrow mu acaba?
Volkan S Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 352 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #64 Rhugen dedi: Şoför bey varmamıza kaç sene kaldı? Genişletmek için tıkla... Siz uyku kapsülüne geçin varınca sizi uyandıralım.
Rhugen dedi: Şoför bey varmamıza kaç sene kaldı? Genişletmek için tıkla... Siz uyku kapsülüne geçin varınca sizi uyandıralım.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 10 Nisan 2022 #65 Cole McCree dedi: Hocam soy isminiz sparrow mu acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır soy ismim Frozenoğlu.
Cole McCree dedi: Hocam soy isminiz sparrow mu acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır soy ismim Frozenoğlu.
ByOver Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 456 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #66 Andromeda gökadası trafik sıkışık gözüküyor abi yan yoldan girelim.
Volkan S Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 352 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #67 Captain Levi dedi: Komuta bende tam şu yıldızın etrafından geçerken ani bir manevrayla düşman gemisini yıldızın içine atacağım. Genişletmek için tıkla... Bir kısmımız da dua etmeye başlasın mı hocam? Yanlışlıkla biz gitmeyelim yıldıza.
Captain Levi dedi: Komuta bende tam şu yıldızın etrafından geçerken ani bir manevrayla düşman gemisini yıldızın içine atacağım. Genişletmek için tıkla... Bir kısmımız da dua etmeye başlasın mı hocam? Yanlışlıkla biz gitmeyelim yıldıza.
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 10 Nisan 2022 #68 Captain Levi dedi: Hayır soy ismim frozenoğlu. Genişletmek için tıkla... Hocam saldıran kişi Mustafa karataş'mış!
Captain Levi dedi: Hayır soy ismim frozenoğlu. Genişletmek için tıkla... Hocam saldıran kişi Mustafa karataş'mış!
A Anevyaksit Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 112 Çözümler 1 10 Nisan 2022 #69 Captain Levi dedi: Yemek yok ama gidene kadar uyuma kapsülüne yatabilirsiniz zaten yolumuz az kalmış alt tarafı 2 milyon yıl. Genişletmek için tıkla... Ben yatıyorum o zaman, olur da yemek yeme imkanı bulursak beni de uyandırır mısınız?
Captain Levi dedi: Yemek yok ama gidene kadar uyuma kapsülüne yatabilirsiniz zaten yolumuz az kalmış alt tarafı 2 milyon yıl. Genişletmek için tıkla... Ben yatıyorum o zaman, olur da yemek yeme imkanı bulursak beni de uyandırır mısınız?
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 10 Nisan 2022 #70 Anevyaksit dedi: Ben yatıyorum o zaman, olur da yemek yeme imkanı bulursak beni de uyandırır mısınız? Genişletmek için tıkla... Ölmezsek.
Anevyaksit dedi: Ben yatıyorum o zaman, olur da yemek yeme imkanı bulursak beni de uyandırır mısınız? Genişletmek için tıkla... Ölmezsek.