Bir videoyu izledikten sonra çok kötü oldum

Ben de başka bir forumda yaşadım o anı. Neredeyse sizinle aynı şeyleri yaşadım o sırada arkada video açıktı ve o site aynı zamanda kendini tam ekran yapıyor o sırada yaşanan korku ile ne yapacağını şaşırıyor insan.

İlk önce elini yüzünü yıka sonra düşünmemeye çalış o fotoğrafı. Ayağa kalkamadığını söylemişsin istersen evde birisi varsa yardım iste. Discord-Whatsapp grubun falan varsa gir sohbet et başka videoları izle yani olabildiğince dikkatini dağıt.

Anlık bir şok yaşamışsın, belli. Geç oldu, istirahat et veya kafanı dağıtacak uğraşlar edin. Uzun vadede zihni rahat bırakmayan korkular daha bitkin düşürücü oluyor. Öyle bir sorunun varsa uzmana danışmaktan çekinme.

Bende geçen gün yaşadım böyle bir şey.
Prtsc linkiydi yine, basınca ekran tam ekran oluyor ve bağıran bi' kadın çıkıyordu. Video direkt, jumpscare işte .
Elim ayağım titredi 10 dakika boyunca. Üstüne üstlük linki atan arkadaş uyarmıştı, salak gibi full ses kulaklıkla bastım bir de linke.

Aynısı bana da oldu ama etkilenmedeim daha şimdi oldu.

Rahatlatıcı müzikler dinle.

Küçükken bende yemiştim onu 8-9 yaşında falan. 2015-2016 zamanındabilirsiniz belki agar.io diye bir oyun vardı. Bir yt videdosunda agar.io 2 çıktı diye bir linke tıklamıştım. Ölücektim resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…