Merat ettim şimdi o fotoğrafı, fakat Jeff The Killer ise onu bilmeyen yoktur zaten. Korkmana gerek yok, boşluğuna gelmiş ve bilinçaltına girmiş. Rahatlatıcı veya sevdiğin videoları izlemeye bak ve aklından çıkar.
Siteden çıkmaya çalışırken uyarı vermese bu kadar korkmayacağım da daha geçen günde birisi paylaşmıştı bende etkisi altında kalmıştım fakat 5 dakikaya geçti birazdan unutursun. Moderasyon ekibi ne kafası yaşıyor anlamış değilim.
Arkadaşım atmıştı aynı linki, gecenin 2'sinde tek başımayken tıkladım anlık bi' sıçrama, titreme ve başımdan aşağı kaynar su dökülmesiyle atlattım. Ben de etkilenmemek için insan yaralanmaları veya korku filmleri izlemeyen birisiyim. Tam ekrana alınması en kötü yanı, o korkuyla ne yapacağını şaşırıyor insan
Jeff the Killer jumpscare epilepsi varsa ciddi sorun oluşturabilir. Eskiden atmışlardı bana kötü sistemde ses kasmıştı çok irkilememiştim. Bunu izle güzel hissedersin.
Hocam geçmiş olsun, ani bir atak geçirmişsiniz. Umarım en kısa sürede geçer, nefes egzersizleri yapın. Örneğin: Nefes alıp 5 saniye tutun, sonra 5 saniye içerisinde geri verin. Bunu sık yaparsanız düzelecektir.
Ben de başka bir forumda yaşadım o anı. Neredeyse sizinle aynı şeyleri yaşadım o sırada arkada video açıktı ve o site aynı zamanda kendini tam ekran yapıyor o sırada yaşanan korku ile ne yapacağını şaşırıyor insan.
@244765 Haaa, o videoyu şimdi hatırladım. O video mağara ya, neyse. Ben de 1 hafta falan etkisinde kalmıştım. Aklına getirme ve rahatlamaya çalış. Ders çalışırken unutursun mesela.
Merat ettim şimdi o fotoğrafı, fakat Jeff The Killer ise onu bilmeyen yoktur zaten. Korkmana gerek yok, boşluğuna gelmiş ve bilinçaltına girmiş. Rahatlatıcı veya sevdiğin videoları izlemeye bak ve aklından çıkar.
Siteden çıkmaya çalışırken uyarı vermese bu kadar korkmayacağım da daha geçen günde birisi paylaşmıştı ben de etkisi altında kalmıştım fakat 5 dakikaya geçti birazdan unutursun. Moderasyon ekibi ne kafası yaşıyor anlamış değilim.