Bir videoyu izledikten sonra çok kötü oldum

Merat ettim şimdi o fotoğrafı, fakat Jeff The Killer ise onu bilmeyen yoktur zaten. Korkmana gerek yok, boşluğuna gelmiş ve bilinçaltına girmiş. Rahatlatıcı veya sevdiğin videoları izlemeye bak ve aklından çıkar.

Arkadaşım atmıştı aynı linki, gecenin 2'sinde tek başımayken tıkladım anlık bi' sıçrama, titreme ve başımdan aşağı kaynar su dökülmesiyle atlattım. Ben de etkilenmemek için insan yaralanmaları veya korku filmleri izlemeyen birisiyim. Tam ekrana alınması en kötü yanı, o korkuyla ne yapacağını şaşırıyor insan 😅

Jeff the Killer jumpscare epilepsi varsa ciddi sorun oluşturabilir. Eskiden atmışlardı bana kötü sistemde ses kasmıştı çok irkilememiştim. Bunu izle güzel hissedersin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam geçmiş olsun, ani bir atak geçirmişsiniz. Umarım en kısa sürede geçer, nefes egzersizleri yapın. Örneğin: Nefes alıp 5 saniye tutun, sonra 5 saniye içerisinde geri verin. Bunu sık yaparsanız düzelecektir.

Tamamdır, o zaman bir sorun yok. Dediğim gibi ılık duş alıp rahatlayın. Meditasyon öneririm. Ya da komedi filmi.
Biraz kitap okuyacağım, uykumu getireceğini düşünüyorum.

Ben de başka bir forumda yaşadım o anı. Neredeyse sizinle aynı şeyleri yaşadım o sırada arkada video açıktı ve o site aynı zamanda kendini tam ekran yapıyor o sırada yaşanan korku ile ne yapacağını şaşırıyor insan.
Bu tarz beyin yoksunu, şakamatik tipler karşıdakini hiç düşünmüyor.

Link bende var hocam ama nasıl atarım bilmiyorum.
Atmayın, lütfen.

Rahatlatıcı müzikler dinle.
Teşekkürler, müzikler her zaman iyi geliyor bana.

@244765 Haaa, o videoyu şimdi hatırladım. O video mağara ya, neyse. Ben de 1 hafta falan etkisinde kalmıştım. Aklına getirme ve rahatlamaya çalış. Ders çalışırken unutursun mesela.
Mağara olduğunu yeni öğrendim, daha önce hiç denk gelmemiştim. Biraz kitap okuyacağım, çok sağol.

Merat ettim şimdi o fotoğrafı, fakat Jeff The Killer ise onu bilmeyen yoktur zaten. Korkmana gerek yok, boşluğuna gelmiş ve bilinçaltına girmiş. Rahatlatıcı veya sevdiğin videoları izlemeye bak ve aklından çıkar.
O imiş, ben ilk defa denk geldiğim için çok kötü oldum. Adını duymuştum fakat hiç böyle bilinçsiz bir şekilde denk gelmedim.

Sevdigin, yaparken kendini kaptirdigin seyi yap. Oyun oynamak, yemek yapmak gibi. O an dinledigin muzigi de dinleme bir sure.
Teşekkürler, kitap okuyacağım.

@kanyewestlover911
Bana attı ve artık karanlık cama bakamayacağım.
Karanlığa bakarken ışık yanıp sönüyor gibi hissediyorum, su içmeye bile zor gittim.

Siteden çıkmaya çalışırken uyarı vermese bu kadar korkmayacağım da daha geçen günde birisi paylaşmıştı ben de etkisi altında kalmıştım fakat 5 dakikaya geçti birazdan unutursun. Moderasyon ekibi ne kafası yaşıyor anlamış değilim.
Gerçekten, 10 saniye falan bakıştık sanırım. Sesini kısmak en sonunda aklıma geldi, gözlerimi kapatıp F4 attım. Bir de tam ekran oluyor, iğrenç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı