Bir web adresindeki tüm resimleri indirme

nomercy99

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Örnek olarak alttaki adreste bir resim çıkıyor. En sondaki 8697353452789 kısmı ürün kodu. Ben bu adreste bulunan tüm ürün kodlu resimleri indirmek istiyorum.

****https://img-ozdilek.mncdn.com/images/catalog/646x1000/8697353452789.jpg***

Adreste başka resimler olduğu belli örneğin; ürün kodunu 8697353238932 olarak değiştirdiğimde yine resim çıkıyor ama tek tek deneyerek uğraşmak için vaktim yok.

Yardımcı olabilecekler için şimdiden çok minnettar olurum.

Son düzenleme:
Hocam web sitesini atarsanız bir yöntem söyleyebilirim tüm sitelerde çalışmıyor ancak denemem gerek.

Fotoğrafların olduğu bir yer var mı hocam bu sadece tek fotoğraf catalog olarak da giremiyorum adres defterinden denedim de.
Bende onu soruyorum hocam,bende giremedimYine de teşekkürler
Acele etmişim,resim açılmadan cevap yazıdm.Özdilekteyim.com un anasayfası mı sadece bunlar hocam yoksa tüm alt sayfaları da içeriyor mu?
Alt sayfaları da içeriyorsa o da işime yarar

Alt sayfaları içermiyor hocam girdiğiniz sayfadaki tüm network dosyalarını alıyor.

Alt sayfaları içermiyor hocam girdiğiniz sayfadaki tüm network dosyalarını alıyor.
Anladım,işimi çözmüyor bu şekilde malesef.Ben de attığım linkteki resimlerin olduğu yere liste şeklinde ulaşamadım ama yine de teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…