Bir web sitesi üzerinden veriler nasıl çekilebilir?

Selim Cengiz

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2017
Mesajlar
133
Yer
Erzincan
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Teknisyen
Bir web sitesinden iletişim, adres vs bilgileri bir exel dokümanına çekmek istiyorum. Fakat sitede birden çok sekme var hepsine tek tek girip bakmam gerekiyor. Buradaki bilgileri nasıl exele geçirebilirim? Eğer isterseniz sitenin linkini de atabilirim.
 
Hack ile alakasi yok bunun. Basit bir scraper yazman gerekiyor.
 
Beyler siz beni yanlış anlamışsınız :D Bi endüstriyel oyuncak şirketinde çalışıyorum bizim okulları aramamız lazım tanıtım yapmamız lazım bu okulların bilgisinin bulunduğu bi site var buradan okulun bilgilerini almam lazım ki arayıp oyuncakları anlatayım yoksa bir yeri hackleyecek değilim :D
 
Beyler siz beni yanlış anlamışsınız :D bir endüstriyel oyuncak şirketinde çalışıyorum bizim okulları aramamız lazım tanıtım yapmamız lazım bu okulların bilgisinin bulunduğu bir site var buradan okulun bilgilerini almam lazım ki arayıp oyuncakları anlatayım yoksa bir yeri hackleyecek değilim :D.

Biraz Python öğrenirsen dedimiz şeyi anlarsın diğer türlü programlara yarım yamalak olur ama sen bilirsin anlatığım şey çok basit herkesin yapabileceği bir şey çok da zevkli hem de işini çok çabuk bittirsin kendine ya da ailene daha fazla zaman ayırırsın.
 

Geri
Yukarı