Bir website bağlantımı kullanıyor

Narzhull

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler.
Uzun zamandır devam eden bir problemim var. Opera tarayıcısını uzun zamandır kullanırım ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım

Opera açıkken bağlantım belirsiz periyodlarda inanılmaz kullanılıyor. Oyunlarda vs inanılmaz ping yükselmesi yaşıyorum ve discordda dahi konuşamıyorum. Bir kaç saniye sonra eski haline geliyor. Bugün bunu gördüm ve bundan şüphelendim. Nedeni bu mu, değil mi bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var.

Screenshot_3.png

IP sabit değilse modeme reset at şifreni değiştir üstünde takılı kabloların hepsini sök. Arıza çıkmasın başına

Opera yı kapattığım zaman sıkıntı çıkmıyor zaten. Opera ile alakalı yani. Bağlantıyı resetlesem de bu şekilde çözüleceğini düşünmüyorum

Adresten belli oluyor, virüs yemiş olabilirsiniz. Bilgisayarınızı AdwCleaner ile taratın. Tarayıcınızı tamamen bilgisayarınızdan kaldırıp, tekrardan kurun.
Malwarebytes indirip tara bilgisayarını.
Opera'ya kurduğunuz bir eklenti varsa o yaratıyor olabilir ya da virüs bulaşmıştır, bilgisayarınıza detaylı bir tarama yaptırmanızı tavsiye ederim.

Tamamdır teşekkür ederim. Bunları deneyeceğim.
Malwarebytes indirip tara bilgisayarını.
Screenshot_4.png

bir sıkıntı çıkmadı hocam.

Opera'ya kurduğunuz bir eklenti varsa o yaratıyor olabilir ya da virüs bulaşmıştır, bilgisayarınıza detaylı bir tarama yaptırmanızı tavsiye ederim.
Sizce ne ile taramalıyım ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı