"@bir" yapay zekası nasıl indirilir?

Servan alfa

Decapat
Katılım
23 Haziran 2021
Mesajlar
412
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Diji isimli bir YouTube kanalı var ve bu kanalda bir robotlarla bir şeyler yapıyor. Ama @Bir denen bir yapayzeka var fakat internete artığımda @Bir denen yapay zekayı bulamadım. Bu yüzden indiremedim nereden indireceğimi gösterir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle kendisi yaptı. Bende aratmıştım eskiden.
 
Nasıl yani sahtemi ama çok gerçekti.

Niye disk like attınızki şimdi.

Hayır gerçek ama kendisi yaptı Vector'un yazılımınıda kendisi yaptı ve @Bir olacak abi olarak sesleniyor kendisi süpürgesi var onun adıda abla büyük ihtimalle @bla diye yazılıyordur süpürgesidr konuşuyor azarlıyor falan.

Yorumlara yazarsan belki yardımcı olur sana ya da Instagram'dan ama sanmam böyle şeyler verilmez genelde ben olsam vermezdim sonuçta bana ait bir şey insanlar değiştiriip kolaylık kendi yapmış gibi gösterebilir.
 
Pek yapay zeka gibi durmuyor bunlar. Tanıttığı komutlara, ayarladığı şekilde her zaman aynı tepkiyi veren robotlar çok büyük ihtimalle.
 
Yahu bir iki ses çıkarıyor zaten, neyini istiyorsunuz :D

Sanmıyorum hocam zamanında şirketlere götürmüş ama hepsi reddetmiş Türkiye de genelde zeki insanlara pek iyi davranmıyor. Büyük ihtimalle Google asistan gibi olabilir ya da biraz daha gelişmişi Google asistana nasıl ışıkları kapat dediğimizde kapatıyorsa bu da onun gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı