Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #1 TurkNet'e geçtik ancak son zamlardan sonra ne yapacağız bilmiyorum. Yılda kaç kez internet degisebiliriz?
TurkNet'e geçtik ancak son zamlardan sonra ne yapacağız bilmiyorum. Yılda kaç kez internet degisebiliriz?
Çözüm AtakoHelikopteri 20 Ocak 2023 TurkNet'te taahhüt olmadığından dolayı istediğin gibi değiştirebilirsin. Değiştirme hakkı gibi bir durum söz konusu değil.
TurkNet'te taahhüt olmadığından dolayı istediğin gibi değiştirebilirsin. Değiştirme hakkı gibi bir durum söz konusu değil.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #2 TurkNet'te taahhüt olmadığından dolayı istediğin gibi değiştirebilirsin. Değiştirme hakkı gibi bir durum söz konusu değil. Artı 0 Eksi Çözüm
TurkNet'te taahhüt olmadığından dolayı istediğin gibi değiştirebilirsin. Değiştirme hakkı gibi bir durum söz konusu değil.
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 20 Ocak 2023 #3 Şimşek McQueenn dedi: TurkNet'e geçtik ancak son zamlardan sonra ne yapacağız bilmiyorum. Yılda kaç kez internet degisebiliriz? Genişletmek için tıkla... Türknette taahhüt bulunmuyor o yüzden geçiş yapabilirsiniz. Ama işlemler uzun ve sıkıntılı olabiliyorlarmış öyle gördüm. Artı 0 Eksi
Şimşek McQueenn dedi: TurkNet'e geçtik ancak son zamlardan sonra ne yapacağız bilmiyorum. Yılda kaç kez internet degisebiliriz? Genişletmek için tıkla... Türknette taahhüt bulunmuyor o yüzden geçiş yapabilirsiniz. Ama işlemler uzun ve sıkıntılı olabiliyorlarmış öyle gördüm.
KS KS Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #4 Teşekkürler hocam değerli yorumlarınız için. Artı 0 Eksi
Alpha Frozen Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 2.311 Çözümler 14 20 Ocak 2023 #5 Portunuzu kaybetmemek için abonelik iptali değil de başak firmaya abonelik geçişi yapın hocam bu arada. Ne olur ne olmaz. Artı 0 Eksi
Portunuzu kaybetmemek için abonelik iptali değil de başak firmaya abonelik geçişi yapın hocam bu arada. Ne olur ne olmaz.
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 20 Ocak 2023 #6 Kontrat yoksa hemen geçiş sağlarsın. Benim kapanmadan geçiş oldu hemen. Artı 0 Eksi
O oguar Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #7 Türknet'e başka operatörden geçiş işlemiyle geldiyseniz ve aradan 3 ay geçmediyse başka bir operatöre taşıma işlemi yapamazsınız. Artı 0 Eksi
Türknet'e başka operatörden geçiş işlemiyle geldiyseniz ve aradan 3 ay geçmediyse başka bir operatöre taşıma işlemi yapamazsınız.