Bir YouTube kanalının LHR kartlar hakkında yaptığı algı yönetimi

O kanala yönlendirmek istemiyorum.
Hocam bir PC Hocası şu an iyi bence. Her ay yapacağını söylediği şu fiyat takibi videosuyla da ayrı bir sevgimi kazanmıştı ama kendisini çok takip etmem. Belki o da Donanım Arşivi gibidir.

Hocam o kanal bu tür şeyleri sürekli yapıyor, indirimde 3050 Ti laptop gösteriyor içeriğine bakıyorsun 60Hz ve bunu söylemiyor. Ona güvenip incelemeden alıp 1-2 ay sonra bunu fark edenler mi dersin, aldıktan sonra iade etmeye uğraşanlar vs. oluyor. 700-800TL fark ile 144Hz modeller varken en ucuzu kaçırmayın diyerek millete aldırıyor. Geçen kendisine yazdığımda bana "bu fiyata 3050 Ti bulursan onun linkini at o zaman, çok biliyorsan kendin 144Hz kullan gibi mesajlar yazmıştı", o günden sonra ben de tavsiye etmiyorum kendisini. Eski işlemci kıyaslamalarında da stok olarak 3.8GHz olan işlemciyi 4.3GHz'ye overclocklayıp bu çok iyi hepsini besliyor gibisinden videoları da olan bir şahıs, amacı sadece göz boyamak ve izlenme kasmak olan birisi sadece.

Bu kırmızı arkadaş, zamanında TUF 1660 Serisi sorunlu kartları da övmüştü, üstüne sistem topladı, kendi Facebook grubunda ise sorun yaşadığını belirtenleri şutladı. Kullandığı kasalar zaten ışık kirliliği dışında bir şeye yaramayan kalitesiz ürünler. Ayrıca "eşşeekk" markasını da kendisi öve öve bitiremedi.
Bir insan kendi açtığı forumda nasıl 3 tane en iyi cevap alabilir.

Son zamanlarda bazı yararlı indirimleri olsa da dünkü video da benimde o gülücük saçması falan rahatsız etti sanki benim tuzum kuru şimdi yeni pc alacaklar düşünsün gibisinden bir davranıştı bütçe dostu sistemler de yapıp sattırıyor fakat kimse babasının hayrına yapmıyor zaten bu işleri...

Evet videoyu ben de izledim, amacı bana da piyasayı yükseltmek gibi geldi, onun sayesinde anlaştığı yerlerden alışveriş yapmam, hazır sistemleri güzel fakat, forumlarda insanlara verdiği yanıtlar, nereden geldiği belli olmayan gereksiz egosu ve algılarıyla iyi bir insan olmadığı ortada.

Hocam bu arkadaş tam bir ego patlamasına sahip. Bunu neredeyse tüm videolarında gösteriyor.

Geçenlerde yaptığı "manyak bir video geliyor aklınız uçacak ", "bu videoyu izlemeden bilgisayar alanlar çok üzülecek" duyurularından sonra kendisinin nasıl bir içerik üreticisi olduğunu anlamıştım. Instagram'da o duyuruyu yapıp bir de timer koyunca insanlar haliyle yeni bir sistem geldiğini düşünmüştü. Timer bitip video yayınlanınca videonun aslında yeni çıkan AMD işlemcilerinin çok da iyi olmadığını anlattığını gördüm. Yaptığı duyurunun yanlış olduğunu söyleyen herkesi engelledi yorumlar kısmından. Yorumlarda bir ton "abi yeni sistem sandım ya" diyenler vardı ama onları takmak yerine kendini öven yorumlara cevap verdi, kalp attı. Böyle birisi işte çok da takmaya gerek. O videoda da LHR'nin kırılması işine geldiği için gülerek anlatmıştır.

Lhr kırılması işine geliyor yada gelmiyor bunu bilemem ama gerçekleri kabul etmek gerekir bence durum ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…