Ludvig Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 3 Nisan 2024 #11 Bira yani alkolün vücuttaki etkisi sadece içerdiği şekerle bağlantılı değil bilginiz olsun. Alkolün şekeri hem yükseltici hem de düşürücü etkisi vardır. Alkolün şekeri yükseltme-düşürme mevzusu karaciğer ile doğrudan alakalı çünkü.
Bira yani alkolün vücuttaki etkisi sadece içerdiği şekerle bağlantılı değil bilginiz olsun. Alkolün şekeri hem yükseltici hem de düşürücü etkisi vardır. Alkolün şekeri yükseltme-düşürme mevzusu karaciğer ile doğrudan alakalı çünkü.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 3 Nisan 2024 #12 Cranticos dedi: Ona dikkat etmedim hocam internette 100 ml sinde 3-4 Gram yazıyor ama Genişletmek için tıkla... 1 kutu kaç mL acaba? Yanlış bilgi verip insan öldürmeye mi çalışıyorsunuz? (silinen bir yoruma açıklama yaptım)
Cranticos dedi: Ona dikkat etmedim hocam internette 100 ml sinde 3-4 Gram yazıyor ama Genişletmek için tıkla... 1 kutu kaç mL acaba? Yanlış bilgi verip insan öldürmeye mi çalışıyorsunuz? (silinen bir yoruma açıklama yaptım)
Arbalet Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #13 Hocam son zamanlarda efes pilsende tuborga gore afaki sekilde fazla seker var hissediliyor. Kirmizi tubirg candır.
Hocam son zamanlarda efes pilsende tuborga gore afaki sekilde fazla seker var hissediliyor. Kirmizi tubirg candır.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 3 Nisan 2024 #14 Arbalet dedi: Hocam son zamanlarda efes pilsende tuborga gore afaki sekilde fazla seker var hissediliyor. Kirmizi tubirg candır. Genişletmek için tıkla... Şekerden kastı ağızda hissedilen şeker değil karbonhidrattır, öyle tada göre şeker belirlenmez.
Arbalet dedi: Hocam son zamanlarda efes pilsende tuborga gore afaki sekilde fazla seker var hissediliyor. Kirmizi tubirg candır. Genişletmek için tıkla... Şekerden kastı ağızda hissedilen şeker değil karbonhidrattır, öyle tada göre şeker belirlenmez.
Arbalet Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #15 Vallahi ben kimyager degilim hocam, ikisi arasindaki farki anlayabiliyor insan o yuzden soyledim.