Biraz da enstrüman konuşalım

Mertince

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Müzikle ilgili bir şey görünce bakıyorum hep şu şarkıyı sever misiniz ? Hangi rap parçasını dinlerseniz gibi konular görüyorum bende biraz çalgılardan bahsediyim dedim. Sizin çaldığınız bir şey var mı ? Varsa nedir:kıkırda:

Son düzenleyen: Moderatör:
Müzikle uğraşıyorum, şu an için gitar ve Blues için "Diyatonik mızıka" kullanıyorum. Müziğin matematiği diyeceğimiz teorik kısımları, sağlam bir şekilde öğrenmek için çaba sarf ediyorum. Ankara'da iyi bir üniversite kazanıp o bölümü okurken, Hacettepe'de de Jazz müziği üzerine konservatuar okumak istiyorum.[emoji4] Kendimi, "Batı" müziğinde ilerlettikten sonra, bu yörelerin müziklerine ait "Makamsal" teori kısmına yoğunlaşmak istiyorum. Müzikten iyi bir geçim sağlayabilirsem, kazandığım diğer bölümün mesleğini 2. plana atarak devam etmeyi düşünüyorum bu arada. Biliyorum, bir gün başaracağım...[emoji4]

Gitar ve biraz da vokal. Atmospheric Black Metal seven varsa ölen harddiskimden kurtardığım yarım kalmış bi kayıt var, alta attığım kurtarabildiğim az sayıda projeden birisi. Gitar, Vokal, Klavye bana ait, bateri ise sample.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu anda Fl Studio'da synthlerle uğraşıyorum, altta attığım şarkıya daha bugün başladım ve geçici olarak gitar plugini koydum yakında kendim çalarak kaydedeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Paramız olsa da iyi ekipman alabilsek keşke...

Son düzenleme:
8 yıldır piano, 5 yıldır alto saksafon çalıyorum. İlerleyen zamanlarda elektro gitara başlamayı düşünüyorum.
Saksafonu nasıl yapıyorsunuz anlamadım? Ben lisedeki borazana bile üfleyemiyordum. Ciğerlerim patlayacak gibi oluyordu. Helal olsun vallah.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı