Biraz da WWE konuşalım

Jey Uso hakkında ne düşünüyorsun?
Kariyeri aşırı parlak değil. En çok maça çıkmış kişilerin arasında; ilk 10'da bulunuyor. Bloodline zamanında Jimmy ile hem Smackdown hem de RAW Tag Team kemerleri vardı ve en uzun tag team kemeri elinde bulunan iki isimden biri oldu. Royal Rumble kazandı ve kemer maçı için WM'de Gunther ile karşılaşacak. Bakalım sonuç ne olacak...

Bu WWE kendisi senaryodan ibaret olduğunu açıklamadı mı? Nasıl severek izliyorsunuz hala?

Kariyeri aşırı parlak değil. En çok maça çıkmış kişilerin arasında; ilk 10'da bulunuyor. Bloodline zamanında Jimmy ile hem Smackdown hem de RAW Tag Team kemerleri vardı ve en uzun tag team kemeri elinde bulunan iki isimden biri oldu. Royal Rumble kazandı ve kemer maçı için WM'de Gunther ile karşılaşacak. Bakalım sonuç ne olacak...
Beni eğlendiriyor ama şu Yeet işi yavaştan sıkmaya başladı. Ben şu Civil War maçı sonrasındaki haftalık şovlardaki Jey Uso'yu daha çok seviyordum. Daha ciddi ve kendini izletebiliyordu.

Wyatt Sicks hakkında ne düşünüyorsun peki? Haterları çok var ilginç şekilde.

Bu WWE kendisi senaryodan ibaret olduğunu açıklamadı mı? Nasıl severek izliyorsunuz hala?
Senaryo olduğunu herkes biliyor. Ki "profesyonel güreş" adı altında yürütülen bir şey. Çok güzel hikayesi var. Arada sırada botch(hatalı hareket) oluyor. Mesela şu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu soru şunu sormakla aynı benim gözümde "dizilerin senaryo olduğunu biliyorsunuz nasıl severek izliyorsunuz hala?"
Buna bir spor ve eğlence olarak bakmak lazım.

Beni eğlendiriyor ama şu Yeet işi yavaştan sıkmaya başladı.
Bana güzel geliyor. Hatta bir ara Jey Uso geri Bloodline'a geri döndüğü zaman Roman'da Yeet diyordu. Kazağı bile var.

Wyatt Sicks hakkında ne düşünüyorsun peki? Haterları çok var ilginç şekilde.
Üstüne düşmedim pek ama sevmedim. Konuya tam hakim değilim.

Ben şu Civil War maçı sonrasındaki haftalık şovlardaki Jey Uso'yu daha çok seviyordum. Daha ciddi ve kendini izletebiliyordu.
Evet, burası da güzel. Dediğim gibi, en çok maça çıkanlar arasında.

Bu soru şunu sormakla aynı benim gözümde "dizilerin senaryo olduğunu biliyorsunuz nasıl severek izliyorsunuz hala?"
Güncel olarak izlediğim bir dizi film olmadığı için aslında bana sorması en mantıklı soru bu geldi. Lisanslı sporcu, siklet dövüşçüsü olan birisi olarak gidip big show ile Rey'in dövüştürüldüğü bir senaryo.. Bilmiyorum bana garip geliyor.

Benimkisi şey gibi,
Emekli askerleri asker dizilerinde filmlerinde yapım hataları nasıl göze batıyorsa bu da aynı şekil benim ilgimi çekmiyor.

Garip. Keşke çekseydi ama.

Evet, haklısınız. Fakat bazen ciddi sakatlıklar oluyor. Bazen kasıtlı hareketler olabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı