Biraz da WWE konuşalım

Çevremde izleyen kimse yok, maalesef. Konuşmak istediğiniz konu olursa buralardayım.
Roman push alır mı tekrardan? Öyle söylentiler var. Çift ana kemer değil de, tek ana kemer konusunda hikaye olayları var. Bu konu hakkında düşünceniz nedir?

Bir de John Cena heel turn geçirdi. Eski Cena yok artık.

Az önce Royal Rumble 2017 izliyordum ve şimdi bu konuyu görmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstüne düşmedim pek ama sevmedim. Konuya tam hakim değilim.
Bence güzel ama gereksiz bir baskı var. Bunun da booking'e bağlı olduğunu düşünüyorum. Adamlar 2 maça çıkıp sakatlık yüzünden ortalıkta görünmediler. Bu da insanların Wyatt'ın mirasını iyi işlemediklerini düşünüp dağılmalarını falan istiyo olabilirler. Geçenlerde Bo Dallas temize çıktı diye haberler çıkmıştı yakında geri dönerler tahminen.

Roman push alır mı tekrardan? Öyle söylentiler var. Çift ana kemer değil de, tek ana kemer konusunda hikaye olayları var. Bu konu hakkında düşünceniz nedir?

Bir de John Cena heel turn geçirdi. Eski Cena yok artık.
Roman push alması biraz uzun sürebilir. Bildiğiniz üzere Wrestlemania 40'ta kemeri kaybetti. Cody iyi taşıdığını söyleyemem ama şirketin yeni yüzü olacaktır uzun süre.

John heel bence iyi bir hamleydi ama Rumble'dan beri aksiyon göremedik. Üstüne gidilirse keyifli şeyler izletebilir.

Bende size bir soru sorayım. John Cena, Cody'den kemeri alabilir mi sizce? İhtimal veriyor musunuz?

Bende size bir soru sorayım. John Cena, Cody'den kemeri alabilir mi sizce? İhtimal veriyor musunuz?
17. kemeri hak ediyor ama son yılı olduğu için pek vermezler gibi. Çünkü Cena bu seneden sonra emekli oluyor. Yani sözleşme bitiyor. Yeni sözleşme haberleri yok. Cena yense bile kemer boşta kalacak.

Güreş forumlarına üye misiniz hocam merak ettim bu arada. Bunu sormak yasak mı bilmiyorum ama.. @Thrux Pulse
Hayır değilim. Sosyal medyadan takip ediyorum.

17. kemeri hak ediyor ama son yılı olduğu için pek vermezler gibi. Çünkü Cena bu seneden sonra emekli oluyor. Yani sözleşme bitiyor. Yeni sözleşme haberleri yok. Cena yense bile kemer boşta kalacak.
Randy hakkında ne düşünüyorsunuz? Cena alamazsa eğer Randy push alır mı? O da yanılmıyorsam 17. kemeri kovalıyor. Bir ufak çıtırdatıyor Triple H. Ben almasını çok isterim. Ayrıca Cody'nin sıkmaya başladığını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı