Biraz para kazanmak için blog sitesi yapmak

Wordpress altyapısını kullanabilirsiniz bu iş için. Hem eklentilerle olabildiğince işlevsel ve özelleştirilebilir bir altyapı sunuyor size. "Niche Blog" kavramını araştırmanızı tavsiye ederim. Genel konuda bir blog açmak hem zaman hem de ekip gerektiriyor ama Niche blog ile bunlardan biraz da olsa tasarruf edilebilir.

Gerekmiyor fakat reklam almak zorlu bir iş. 6 ay boyunca her gün içerik girdim. İçeriklerim özgün ve SEO puanı yüksek olmasına rağmen hala reklam alamadım. Tek tek içeriklerimi sitemi kontrol ettim fakat neden alamadığımı bulamadım ve bende bıraktım.
Ben 25 gün içerisinde aldım daha kısa süre içersinide alanda var.

1: Adsense kurallarına uymanız lazım apk, warez vs. olmaması lazım
2: Sağlam 20 yazı olması lazım (özgün)
3: Gizlilik Politikası sayfanız olması lazım
4: Ads.txt oluşturmanız lazım
5: Kopya içerik olmaması lazım
6: Tema Adsense uyumlu olursa daha iyi olur
Aylık 30TL bile olsa para kazanabileceğim kolay ve ücretsiz blog sitesi nasıl yaparım? Neler kullanmam lazım? Yazılım bilmem gerekiyor mu?
Hocam size önerim Alan adı alıp dns ile ücretsiz olarak Blogger a bağlamanız. Wordpress kullanırsanız maliyetli olacaktır alan adı + hosting siteye fazla kullanıcı girerse çökme ihtimali var yüksek paketler gerektirecek Blogger da para ödeme derdi yok yalnız alan adını yıldan yıla ödersiniz bir süre sonra Blogger kısmından adsense için başvuru yapabilirsiniz Blogger da hesabınızın kapanmaması için kurallara uymanız lazım.

Blogger için bu temaları kullanabilirsin Ücretsiz Blogger Temaları 2021

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı