Birazcık dertleşelim

Annemin yanında güçlü olmaya çalışıyorum ama tek kaldığımda onu hatırlıyorum 2 haftadır başım ağrıyor eğitim hayatım devam ediyor ama bırakacağım gibi ben bu kafayla devam edemem.

Yakında muhtemel bende bu tarz bir şey yaşayacağım babam 18 yıldır böbrek hastası bir böbrek %4 digeri 8 çalışıyor 6 şubatta 2 kez kalp krizi geçirdi şimdilik hayata tutunuyor sigarayı da bıraktıramadık.

Annemin yanında güçlü olmaya çalışıyorum ama tek kaldığımda onu hatırlıyorum 2 haftadır başım ağrıyor eğitim hayatım devam ediyor ama bırakacağım gibi ben bu kafayla devam edemem.

Hocam dışarıya falan çıkabilirsiniz canınızı sıkmayın dizide izleyebilirsiniz

Başınız sağ olsun, Allah geriye kalana ömürler versin inşallah.

Dostlar sağ olsun hocam Allah razı olsun amin.

Hocam babamın COVID böyle yaptı ondan böbrekler gitti bir de babam kalp hastasiydi oda var gitti 54 yaşında bıraktı beni gitti yani baba arkanda bir dağı gibiydi ama o dağ çöktü artık o dağı geri kaldırmam gerek artık hayat devam ediyor.

Hocam benim abim öldü ben kaldıramadım ama sonradan kaldırdım sizde kaldırabilirsiniz

Hayat çok kötü hocam 221 gün önce ablamı kaybettik o gün bugün hayatım eskisi gibi olmadı ama ne yapalım hayat bizi beklemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…