Birazcık dertleşelim

Bir de bu acıdan dolayı sigaraya gidiyor elim hep bir kere ağzıma koydum geri attım babam hiç istemezdi sigara içmemi ama bu acıyı nasıl indireceğim bilemiyorum.

Yavaş yavaş geçer hocam benim babam sakat kaldı 3 yıl bekliyorum bu yıl onunla başka şehre taşınacağız.

Babanız hayattayken değerini bilin hocam bu bir abi ya da kardeş sözü öyle anlayın.

Yakında muhtemel bende bu tarz bir şey yaşayacağım babam 18 yıldır böbrek hastası bir böbrek %4 digeri 8 çalışıyor 6 şubatta 2 kez kalp krizi geçirdi şimdilik hayata tutunuyor sigarayı da bıraktıramadık.
Hocam anlamıyorum. Sigara neden içer ki bir insan. Babam da içiyor, içmese o kadar sağlıklı olacak ki. İçim acıyor.

Hocam ama bu acı yanı kaldıramayacak bir acı.

Hocam yanlış anlamazsanız bende aynı olayı yaşadım yaklaşık 3 aydan sonra sadece geceleri aklınıza geliyor veya boş zamanlarınızda arada bir oturup ağlıyorsunuz kafanızda büyütüyorsunuz ablama çok bağlıydım başlarda sizin gibiydim ama inanın öyle değil.

Hocam yanlış anlamazsanız bende aynı olayı yaşadım yaklaşık 3 aydan sonra sadece geceleri aklınıza geliyor veya boş zamanlarınızda arada bir oturup ağlıyorsunuz kafanızda büyütüyorsunuz ablama çok bağlıydım başlarda sizin gibiydim ama inanın öyle değil.

Hocam özel değilse sorum var ablanız neden öldü?

Bir de bu acıdan dolayı sigaraya gidiyor elim hep bir kere ağzıma koydum geri attım babam hiç istemezdi sigara içmemi ama bu acıyı nasıl indireceğim bilemiyorum.

Babanız hayattayken değerini bilin hocam bu bir abi ya da kardeş sözü öyle anlayın.
Hocam hayat zor. İnsanın kimsesi kalmayınca 2 günlük dünya için uğraştığın şeylere bakıyorsun. Gereksiz diyor insan.

Son 2 haftam gerçekten berbat geçiyor bayramın 3. günü babam vefat etti. Onun üzerine toprak atarken ellerim hareket ettiremedim. Günlerdir ağladım kendimi 5-6 gündür biraz toparlamaya çalışıyorum. Allah gerçekten kimseye yaşatmasın bu acıyı çok derin bir acı, evin artık büyü de ben oldum ne yapacağımı bilmiyorum. Aklıma geldikçe gözümden yaş geliyor ama güçlü olmak zorundayım. Bu sene sistem toplayacaktım, toplayamayacağım. PC'de zar zor açıyorum gerçekten babanızın hayattayken değerini bilin dostlar.
Başınız sağ olsun hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı