Hocam, yeni aldığım kulaklık üzerinden 2 ay geçmeden hemen birbirine dolanmaya başladı. Kulaklık, USB ile kasanın arkasına bağlı. Nasıl düzeltebilirim?
Hocam yere kablolar dümdüz olacak şekilde kulaklığı koyun. Kabloları düzleştirip fön makinesiyle ısıtın. Çok ısıtmayın ama, bozulmasın kablolar. Ben bu şekilde çözmüştüm.
Hocam yere kablolar dümdüz olacak şekilde kulaklığı koyun. Kabloları düzleştirip fön makinesiyle ısıtın. Çok ısıtmayın ama, bozulmasın kablolar. Ben bu şekilde çözmüştüm.
Konuyu hortlattığım için özür dilerim. Kabloyu az önce bu şekilde yaptım ve mikrofonu çalışmıyor şu anda. Kafayı yemek üzereyim. Tavsiye için teşekkürler.
Konuyu hortlattığım için özür dilerim. Kabloyu az önce bu şekilde yaptım ve mikrofonu çalışmıyor şu anda. Kafayı yemek üzereyim. Tavsiye için teşekkürler.
Kulaklığın içine baktım. İki adet kablosunu kopartmışım ayırırken. Çok sert davranmamak gerekiyormuş anladığım kadarıyla. Şuan başka bir kulaklık arayışındayım.
Hocam konu tekrar hortlasın , eski bir kulaklığım vardı örgülüydü şimdi ki kulaklığımda örgülü ve ikisi de kıvrılmaya çalışıyor, eskisinde örgüsü bile kopmuştu.