Birçok PlayStation ve Nintendo Oyunu Yakında PC’ye Gelebilir

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.549
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
GeForce-Now-PC-Oyun.jpg

NVIDIA, GeForce Now hizmetinde gizlenen ve açığa çıkan oyunlar hakkında bir açıklama yaptı. Söylenenlere göre bu oyunların hepsi PC platformuna gelmeyebilir, ancak cevabın ucu açık. GeForce NOW veritabanında keşfedilen girdiler, God of War, Demon’s Souls, Ghost of Tsushima, Ratchet ve Clank veya Horizon Forbidden West de dahil olmak üzere birçok PlayStation oyununun PC’lere gelebileceğine işaret […]

Devamı: Birçok PlayStation ve Nintendo Oyunu Yakında PC’ye Gelebilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
@Alteargame

İçerikte yer alıyor ki günlerdir God of War odaklı haberler yapıldı. Ayrıca Sony'nin PC tarafına daha çok oyun getireceğine dair bizzat açıklamaları var. Sony için bir oyundan fazla kazanç elde edilememişse ya da artık yeterli düzeyde kazanç elde edilmişse PC tarafına getirmek sorun değil. Horizon Zero Dawn, en bilinen örneklerden birisi. Buna yine yakın zaman önce duyurulan Uncharted 4'u da ekleyebiliriz.

Yani Sony için "asla" diye bir tabir yok. Sonuçta bu oyunlarla şu veya bu şekilde işi bitmişse müşteri çekmek için yayınlayabilir. Ayrıca bu da yine kazanç olarak geri dönecektir.
 
Bu Leak'i yapan arkadaş bu videoda çok güzel açıklamış her şeyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ghost of Tsushima'yı çok istiyorum ayrıca videoda gördüğünüz gibi God of War'ın GeForce NOW sekmesi bayağı detaylı bir şekilde hazırlanmış çıkışı yakın olabilir belki.
 
God of War ve Ghost of Tsushima'yı salın artık! Bitsin bu hasret!
Sony batar. God of warı pc ye çıkartmaz. Ghost of tsushima da pc ye çıkarılamayacak kadar kaliteli bir oyun. Yani days gone ile karşılaştırılınca ghost of tsushima müthiş estetik bir oyun. Şuan ikisini de oynuyorum ve god of warı beklemeyin bence :).
 

Geri
Yukarı