Birçok ürüne %30 ek vergi!

Yakında yürümekten, nefes almaktan, göz kırpmadan bile vergi alırlar ki. Benim sinirimi bozan baştaki adamı eleştirince ceza yiyorsun fakat Amerika'da ünlülerin hepsi canlı yayında hakaret ediyor. Halkıda dahil ama hiçbir şey olmuyor onlara biz eleştirince hemen ceza bizde böyle demokratik ülkeyiz.
Amerika sevici veya övücü biri değilim fakat bizden çok daha demokratlar, bunu bizzat burada okuyan biri olarak söyleyebilirim.

Amerika sevici veya övücü biri değilim fakat bizden çok daha demokratlar, bunu bizzat burada okuyan biri olarak söyleyebilirim.

Bende övmeyi sevmiyorum. Fakat Amerika'da doğa alanların fazla olması çok güzel bizde desen her yer bina sadece bina. İnsanları eğlenceli her gün eğlenıyorlar. Bizde bursada eğlenebiliyorsun ama nereye kadar ekonomi, vergiler fazla olduktan sonra nereye kadar eğleneceğiz.

Nereye kötü kardeşim. Vatan'ımı seviyorum fakat ekonomi, yönetim çöp olduktan sonra nereye kadar yaşıcaksın. Böyle kişileri pek sevmiyorum.
Kendi cümlem değil zaten. Ülkesi için iyi bir şey yapmaya çalışanların ve kendi çıkarlarını gözetenlerin sözüdür bu. Ben bencilim kendim için hangisi iyiyse onu yaparım.
-Beni bugünlere getirenlerden özür dilerim ama buna zorluyorlar.

Kendi cümlem değil zaten. Ülkesi için iyi bir şey yapmaya çalışanların ve kendi çıkarlarını gözetenlerin sözüdür bu. Ben bencilim kendim için hangisi iyiyse onu yaparım.
-Beni bugünlere getirenlerden özür dilerim ama buna zorluyorlar.

Ülkem için iyi şey yapsam bile bu hükümet olduktan sonra faydadan çok zarar olur. Bunu şuradan örnek gösterebilirim. Tubitakta finalde organik hoşaf ve başka bir şey vardı onu pek hatırlamıyorum. Ama aşırı derecede sağlık alanı diye hatırlıyorum güzel bir buluştu. Gittiler organik hoşaf seçtiler. Ya kardeşim ne yapalım biz organik hoşafı tüketenmi var.

Asıl aliexpress e vs. Vergi gelmemeliydi veya muafiyet sınırı dusurulmeliydi. Türkiye'de 50tlye 4 parça Arduino ile ilgili komponent alırken aliexpress gibi siteler sayesinde 6-7 tane alıyordum. Üstüne bide öğrenciyiz haftada aldığımız para 20-25 lira gerisini siz düşünün.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı