2018 Mart ayında N11 üzerinde mağazası bulunan, BİRCOM’un kendi online mağazasından Sennheiser G4ME ZERO aldım. Çok uyguna gelmişti o zaman kuponum falan vardı. Kulaklığın sol tarafında ben konuşurken içeriden bir gıcırtı sesi geliyordu. Öyle aman aman rahatsiz etmiyordu. Boş yere ben bunu böyle 7 ay kullandım. En sonunda garantiye vermek istedim. Bir baktım fiyatlara, iade falan olursa yenisi ne kadarmış öğrenelim diye. Acayip pahalı ama sese kafayı taktım artık. Şansımı denemek istedim, bazı firmalar iade yapıyor yüksek fiyattan bir daha al diye. Ücretsiz bir şekilde gönderdim, adamların eline geçtiği gün arızayı tespit edip aynı gün kargoya verdiler ve bu süreç toplamda 3 gün sürüyor. Araya hafta sonu veya tatil günleri girmezse. Kulaklık gelince çok şaşırdım, böyle bir hizmet ben Türkiye’de daha önce görmedim. Bundan sonra Sennheiser dışında kulaklık kullanmayı düşünmüyorum. Hem çok sağlam ürünleri var hemde mükemmel bir hizmet anlayışı. N11 ve Hepsiburada mağaza isimleri “hifimyfi” olarak geçiyor.