BİRCOM Teknik Servis Memnuniyeti

Makaleler
2
2018 Mart ayında N11 üzerinde mağazası bulunan, BİRCOM’un kendi online mağazasından Sennheiser G4ME ZERO aldım. Çok uyguna gelmişti o zaman kuponum falan vardı. Kulaklığın sol tarafında ben konuşurken içeriden bir gıcırtı sesi geliyordu. Öyle aman aman rahatsiz etmiyordu. Boş yere ben bunu böyle 7 ay kullandım. En sonunda garantiye vermek istedim. Bir baktım fiyatlara, iade falan olursa yenisi ne kadarmış öğrenelim diye. Acayip pahalı ama sese kafayı taktım artık. Şansımı denemek istedim, bazı firmalar iade yapıyor yüksek fiyattan bir daha al diye. Ücretsiz bir şekilde gönderdim, adamların eline geçtiği gün arızayı tespit edip aynı gün kargoya verdiler ve bu süreç toplamda 3 gün sürüyor. Araya hafta sonu veya tatil günleri girmezse. Kulaklık gelince çok şaşırdım, böyle bir hizmet ben Türkiye’de daha önce görmedim. Bundan sonra Sennheiser dışında kulaklık kullanmayı düşünmüyorum. Hem çok sağlam ürünleri var hemde mükemmel bir hizmet anlayışı. N11 ve Hepsiburada mağaza isimleri “hifimyfi” olarak geçiyor.

Sennheiser firması yurt dışından alınan ürünler için de garanti sunuyor sanırım. Kulaklık ve ses üzerine uzman bir şirket oldukları için de benim tercihim sennheiser.

Hizmet, ürünler ve müşteri hizmetleri süper ötesi. Sennheiser’ın ürünlerine bayılıyorum, kulak içi, kafa üstü bir de amfisini kullanıyorum. Hepsinden çok memnunum. Şimdi film izlemek için Sennheiser’ın RS 185 kulaklığı var onlardan düşünüyorum, fiyatlar biraz normalde döndüğünde. Bu hizmeti alınca insanin bu markadan alışveriş yapası geliyor. Ben monitörümü garantiye verdim BenQ marka tam 2 ay bekledim. Sorunda çıplak gözle görülecek kadar basitti. Ülkemizde böyle hizmet varken desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Diğer markalar, firmalar biraz örnek alsınlar.

Yeni aldığım kulaklıkta dip ses sorunu vardı, aldığım gibi servise yolladım 5 gün oldu hala vaka numarası oluşturmadılar.
Yeni aldığım kulaklıkta dip ses sorunu vardı, aldığım gibi servise yolladım 5 gün oldu hala vaka numarası oluşturmadılar.

Sürekli desteği darladığım için bugün servisle iletişime geçti(önceki günler geçmemişti), hemen vaka kodu geldi ardındanda değişim onaylandı. Hafta sonunu ve kargo sürecini saymazsak 3 günde çözdüler.

Sürekli desteği darladığım için bugün servisle iletişime geçti(önceki günler geçmemişti), hemen vaka kodu geldi ardındanda değişim onaylandı. Hafta sonunu ve kargo sürecini saymazsak 3 günde çözdüler.

Gelen ürünün kulaklık pedlerinden birinin dikişi yamuktu ayrıca onda da dip ses vardı yeniden yolladım değişim yaptık deyip aynı kulaklığı gönderdiler yine gönderdim son gönderişimdede çizik kulaklık yolladılar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı